Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek az életemmel?

Mit kezdjek az életemmel?

Figyelt kérdés

21f

Nem tudok mit csinálni soha, semmikor. Általában nincs is semmihez és senkihez sem kedvem, már nem érdekel semmi, senki... Roh@dt nagy balf@sz vagyok mindenhez, semmihez sincs tehetségem, kitartásom. Hobbihoz lusta vagyok, meg az előbb írtam, hogy szerencsétlen lennék ahhoz is... Nem töltök le filmet/zenét/ játékot, ahhoz is lusta vagyok, meg úgy sem sikerülne. Nem járok el sehová, mert egyrészt nem akarok, másrészt nincs is kivel. Egyedül vagyok, magányos vagyok, bár ez érdekes módon engem egyáltalán nem zavar. Nem akarok barátnőt, barátokat. Tényleg nincs semmi, ami ehhez az élethez kötne, az egyetlen célom, hogy (végre-valahára) meghaljak.

Mi "baj" van velem?

2010. máj. 16. 19:40
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Elég súlyos önbizalom hiányod van keres egy dokit, az meg hogy nem is hiányold az emberi kapcsoltokat súlyos kötödési zavar amihez megint csak orvos kell.

Amúgy akkora bal'asz nem lehetsz mert pl megtaláltad a helyes kategoriát. Állj a tükör elé és mondogasd magadnak hogy tö' klassz vagy. Sürgösen lépj mert pár éven belűl hajléktalan leszel.

2010. máj. 16. 20:24
 12/41 haggyámán ***** válasza:
100%
Az ilyenek adnak erőt ahhoz, hogy én tovább tudjak lépni az önbizalomhiányomon; nem akarok ilyen lenni. Köszi.
2010. máj. 16. 20:32
 13/41 anonim ***** válasza:
16%

azt várod h meghalj? öld meg magad vagy keress olyan amiben jó vagy gecc

egyszer zselézd be a hajad őltözz fel vagányan menj el egy buliba szegyél fel egy csajt..

győzd le a lustaságodat így magadba fogsz fordulni

:/

2010. máj. 16. 20:56
 14/41 Böse ***** válasza:

Nos szerintem az élet értelme az hogy értelmes célokat tűzz ki magad elé, és hogy elérd ezeket a célokat.

Veled csak annyi a probléma hogy lusta vagy és besz@ri. Attól parázol hogy ha elkezdesz valamit, akkor mindenki látni fogja hogy béna vagy.

Csakhogy ez nem számít! Ha elkezdesz valamit és kitartóan próbálkozol akkor egyre jobb leszel, és csak ez számít!

Vonatkozik ez a tanulásra, a sportra, és minden másra.

Én a helyedben elkezdenék sportolni, tanulni valami fasza szakmát ami érdekel, szereznék valami kisegítő-melót, és barátokat is, ha nincsenek!

2010. máj. 16. 21:11
 15/41 anonim ***** válasza:
A szihologus segít!!
2010. máj. 17. 10:06
 16/41 anonim ***** válasza:
Neked az a sorsod,hogy a hülyeszolgám legyél akit jól megbüntethetek és példát statuálhatok rajtad.
2010. máj. 17. 15:44
 17/41 A kérdező kommentje:

TI nem tudtok kérdést értelmezni???

Írtam, hogy nem érdekelnek olyanok, hogy pl barátaim vagy barátnőm legyen!!! Erre jön a válasz, hogy menjek csajozni, és szerezzek barátokat...-.-

Meg, hogy keressek "értelmes" efoglaltságokat. Mondnom, hogy szerencsétlen vagyok mindenhez, ergo nem fogok próbálkozni semmivel!!! Mi értelme próbálkozni valamivel, gürizni érte, ha nem vagyok benne tehetséges? És ne gyertek azzal, hogy "ha gyakorolsz, majd jobban fog menni", mert ez rám NEM IGAZ!!!

2010. máj. 17. 19:20
 18/41 anonim ***** válasza:
épp ezért, a szihologus segít!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 17. 20:40
 19/41 anonim ***** válasza:

Legalább jól írnád le

pszichológus

2010. máj. 17. 20:43
 20/41 anonim ***** válasza:

Húúúúú nem gondoltál bele, hogy a modoron lehetne változtatni egy kicsit?!-talán ez z egyik oka, hogy magányos vagy és egy életet szar úgy leélni...

Am meg vegyél egy futócipőt legyen cél egy félmaraton nem kell hozzá tehetség csak kitartás és erőnlét...

2010. máj. 17. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!