Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljesen kiüresedtem?

Teljesen kiüresedtem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben minden értelmetlen, a dolgok nem okoznak örömet, amit mégis élvezek valamannyire, arról is tudom, hogy csak értelmetlen, emberek által kreált dolog, ami tökéletesen haszontalan ,akárcsak én. Teljes súlyát érzem saját szükségtelenségemnek, haszontalanságomnak és tehetségtelenségemnek. Nagyon fiatal vagyok még, de ha ilyen dolog élni, akkor én ebből hamarosan önerőből kiszállok.. ami ugyanolyan értelmetlen lesz, mint eddig bármi
2017. máj. 18. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyszer minden megszűnik mivel semmi sem állandó, ezért kéne felébredned és élni meg boldognak lenni. Mert csak most teheted meg. Az életed értelme az amit adsz neki.

Ilyen nihili illúziókat meg ne kergets mert felesleges inkább használd ki hogy élsz.

2017. máj. 18. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs értelem az életednek, akkor keress valamit, ami értelmed ad neki. Te egy nagyszerű ember vagy. Mi más lenen az életed értelme, mint jó dolgokat cselekedni? Szeretlek, ne hagyj cserben. Mindannyian szeretünk, és sajnáljuk, hogy így érzel.
2017. máj. 19. 22:28
 3/3 anonim válasza:

Valahogy én is így vagyok...

13/l

2017. máj. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!