Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljesen elvesztem. Mi lehet...

Teljesen elvesztem. Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Nem akarom az önsajnáltató tinit játszani,de most úgy érzem,hogy csak itt tudok tanácsot kérni.Mostanában nem jön össze semmi.Régebben sokkal többet mosolyogtam.Vagyis akkor mosolyogtam.Most meg?Mint valami depressziós eltévedt ember.Nem tudom mennyire számít,de kb 1 éve vagdostam a kezem.Akkora hiba volt,de hiába bánom,amikor már megtörtént.Voltak öngyilkossági hajlamaim.Mostanában úgy érzem semmi értelme az életemnek.És most lehet jönni azzal,hogy akkor öljem meg magam,de nem akarom.Annyi kérdés van bennem.Mi van ha semmi értelme tényleg az életemnek?Hogy sosem lesznek jó barátaim,és sose lesz egy olyan fiú az életemben akit nagy "Ő"-nek nevezhetek.Félek,hogy rossz társaságba keveredek.Mert engem kicsit vonz,a drog és az ilyen szerek.Meg ez a világ tele van kétszínű emberekkel.Egy jó barátot nem tudnék mondani.Írhatjátok hogy ez depresszió vagy önsajnálat,megmondom őszintén nem fog meghatni,én csak segítségre szorulok,de nem tudom kitől várhatnám.
2017. márc. 18. 22:15
 1/5 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen reménytelennek érzed a helyzetet és senkivel nem tudsz ezekről beszélgetni, esetleg felkereshetnél egy pszichológust, engem ő hozott vissza ebből az állapotból pár alkalom után, segített, hogy újra önmagam legyek.
2017. márc. 18. 22:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarnék pszichológust,főleg,hogy ahhoz a szüleim támogatása kellene,és annyira nem vagyok szoros kapcsolatban velük,és nem tudják,hogy lelki gondjaim vannak.Meg hát nem mernék megnyílni egy ismeretlen ember előtt.Megbízni meg főleg.
2017. márc. 18. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg még van olyan ember akiben megbízol, vele talán megpróbálhatsz beszélni ezekről a dolgokról. Vagy ha az segítene én is szívesen meghallgatlak és beszélek veled, mert tudom milyen érzés, voltam hasonló helyzetben én is :/
2017. márc. 18. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
még a vágásaidat sem látták?
2017. márc. 23. 12:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem látták.Egyébként most már jobban vagyok
2017. aug. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!