Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki adna egy jó tanácsot...

Gaia0506 kérdése:

Valaki adna egy jó tanácsot nekem? Azt hiszem, teljesen elvesztem.15/L

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon bejön és mindennap eszembe jut. Már beszélgettem vele párszor... Bár egy iskolába járunk, van egy olyan érzésem, hogy kerül. (Ő két-három évvel idősebb nálam.)Elég volt látni, ahogy mosolyog, vagy nevet és jobb kedvem lett, de amikor akárcsak véletlenül is találkozott a tekintetem az övével nem mertem ránézni. Próbáltam megfogadni a barátnőim tanácsát és "túl tenni magam rajta", de ez nem ment. És fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem.
2015. márc. 11. 16:50
 1/1 anonim válasza:
Én azt tanácsolom mint a barátnőid! Tedd túl magad rajta!Azért mert miközben a lehetetlent keresed nem fogsz észrevenni másokat,valoszinuleg nemjössz be a srácnak,ne csüggedj,talalsz jobbat is.:) 15/L
2015. márc. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!