Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért csinálom, így érzem, hogy nekem így jó, de az eszem meg egyszerűen nem tudja felfogni miért érzem így jónak

Mindenféle szeretetet ellökök magamtól

Nem mindegyiket

Pl anyukámét teljes mértékben, mert úgy érzem idegesít, nincs erre szükségem hogy agyonpuszilgasson, egyik barátomat is akivel jóban voltunk, egyszercsak már úgy érzem nem akarok vele többet beszélni

Apukámmal pl egyáltalán nincs így, vagy másik barátnőmmel, de a legtöbb ember szeretetet nem tudom elviselni

Azt sem szeretem ha megdícsérnek vagy pozitív dolgokat mondanak rólam nekem (de persze szeretném ha jó véleménnyel lennének rólam, de ne dícsérjenek stb, maximum a hátam mögött ha rólam beszélnek)

Lehet ezek csak szimplán a tulajdonságaim, a személyiségemhez tartozik, de nem teljesen érzem normális dolognak, azért kérdeztem rá, mi a véleményetek

2017. márc. 6. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Ez a kamaszkor velejárója. Elmúlik, nyugi.
2017. márc. 6. 22:39
 2/2 Fon válasza:
Ahogy az előttem lévő is írta,ez a serdülőkorral jár.Lehet hogy most még így érzed a dolgokat,de majd idővel megváltozhat,az emberek személyisége/érzései folyamatosan változnak.Pláne ha fiatal vagy. De ha így érzel,akkor azt mondd el a környezetednek,hogy a viselkedésed ne bántson meg senkit,és így talán jobban megértenek téged.
2017. márc. 7. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!