Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudom megállítani a...

Miért nem tudom megállítani a nevetést?

Figyelt kérdés

sajnos ezzel születtem... oviban is mindig röhögtem mindenen.. ma már 16 éves vagyok , de még mindig nemjavúlt.. ha ránézek a tanáromra kitőrbelőlem a röhögés akár óraközben is .. mindig a legrosszabbkor.. pl buszon és állok :DD .. az órán.. a doga közben .. az ebédlőben.. számomra elég már egy rossz mozdulat vagy egy lehellet hang , mindenre röhögök.. ráadásúl eléggé idiótán XP.. néha tökre megijednek tőlem az emberek.. sajnos nembírom visszafojtani , ezzel sok balhéba keveredtem már .. hogyan oldhatnám meg ?

normális válaszokat ha lehet =)

2010. máj. 9. 18:01
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

én is szoktam rengeteget röhögnii.:D

de azért nem állandóan :D

2010. máj. 9. 18:17
 12/21 anonim válasza:

ba.szki de jóarc lehetsz :DD

szeretem a vidám embereket akár tehetnek róla, akár nem. legalább optimistán fogod fel a dolgokat és ez jóó ;D

2010. máj. 9. 18:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Mikor arra gondolsz, hogy meghal valaki, ezentúl gondolj arra, hogy miután meghal összesz@rja magát, ezentúl tuti ezen a haláldolgon is röhögni fogsz.
2010. máj. 9. 18:44
 14/21 anonim ***** válasza:

énis nevetek.. nemtudommin,de nevetek :DD

ezvan.. XD

2010. máj. 9. 19:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Kacagó Jancsi??

XDD

2010. máj. 9. 19:05
 16/21 anonim ***** válasza:
simán XD
2010. máj. 9. 19:06
 17/21 anonim ***** válasza:

xD

Nekem is van hasonló problémám, bár nem ennyire súlyosxD:D

Hát nemtom...:D Hány éves vagy? lehet majd kinövöd:D

2010. máj. 9. 20:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz! Fiatal vagy még, vissza ne fojtsd a röhögést. Milyen jó lesz majd évek múlva leülni egy barátnőddel, és felhozni, hogy mennyit vihogtatok, és ez baromira jó dolog! Én 18 éves koromig baromira röhögős voltam, és után fokozatosan kinőttem. Ma 24 éves vok, és nagyon komoly lettem. Szinte már túlzás.
2010. máj. 9. 20:38
 19/21 anonim ***** válasza:
röhögj nyugodtan!:D imádom az optimistákat:D
2010. máj. 10. 10:17
 20/21 A kérdező kommentje:
oké :'D
2010. máj. 10. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!