Miért nem tudom megállítani a nevetést?
sajnos ezzel születtem... oviban is mindig röhögtem mindenen.. ma már 16 éves vagyok , de még mindig nemjavúlt.. ha ránézek a tanáromra kitőrbelőlem a röhögés akár óraközben is .. mindig a legrosszabbkor.. pl buszon és állok :DD .. az órán.. a doga közben .. az ebédlőben.. számomra elég már egy rossz mozdulat vagy egy lehellet hang , mindenre röhögök.. ráadásúl eléggé idiótán XP.. néha tökre megijednek tőlem az emberek.. sajnos nembírom visszafojtani , ezzel sok balhéba keveredtem már .. hogyan oldhatnám meg ?
normális válaszokat ha lehet =)
Szerelem, szex témában? na de mindegy.
menj el orvoshoz vagy nem tudom.
mért a szerelem-szex témába írod?:D
egyébként énis ilyen vagyok..énmár csak azon is röhögök ha apám megfogja a távirányítót és átkapcsolja a tévét.. :D nekem már akkoris kitör a röhögést..mitöl?XD f*szom se tudja XD én amin röhögök,mindig arra gondolok,hogy mmi lenne ha az történne velem,olyankor már nemolyan vicces,akármi is az:D:D(<-ezen is röhögök,de nem annyira)meg horror filmekre szoktam méggondolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!