Miért álmodom szexuális álmokat? Mitől van, hogy tudnám megállitani?
Igazából nem tudom hovatenni ezt a kérdést, de sztem ide illik..
Furcsákat álmodom, szexuális kapcsolatokat(nem részletezném)
Tanárommal(férfi) Osztálytársaimmal(pasik), de volt olyan, hogy négernővel is folytattam hasonló dolgokat..
Mi bajom van? Mit tegyek, hogy elmúljon???
Kezdek bedilizni tőle..
22/lány
semmi baj ezzel szerezz egy vitézt az oldaladra és elmúlnak az álmok.
jelentkezem:Kukorica Jancsi!
Biztos azt akarod, hogy szűnjenek meg? Ha igen, miért?
Elégedett vagy a partnereddel? Ha igen, akkor sem baj, ha esetleg mással álmodsz! Mert ő még partner, s változhatnak a dolgok. Lehet, hogy ő is álmodik mással ilyet?!
Elégedett vagy a férjeddel / feleségeddel? Ha igen, nem gond, hisz hűséget fogadtál, de vakságot NEM!
Lényeg: Sose bántsd meg vele a párod azzal, hogy elmondod neki! Probléma lehet! Először csak kínosan nevet, ha nevet, de bárki megbántásnak venné és azon kezdene gondolkodni, hogy talán neked ő nem felel meg szexuálisan???
A mai este azt álmodtam hogy egy buszban mindenki meztelen ment budapest irányába, majd kiderült csak elképzeltük, mivel kinéztem az ablakon és még a helyi buszállomásunk tárult a szemem elé...
Olvastam interneten, hogy akivel szexuális dolgot álmodom annak a sikereit akarom elérni.. és ebben valahol igaza van mert én arra a tanárral akivel álmodtam felnézek rá..
Szerintetek el fog mulni valahogy?
Továbbá kijelentem 1 hónapja szingli vagyok...
Mely kancsalul festett egekbe néz. Vörösmarty.
De ezt félretéve, ezek az álmok magáért beszélnek.
Ha egy hónapja vagy singli s azóta vannak e jelek, akkor pedig főként, hogy magáért beszél.
Én is szoktam, ilyeneket álmodni, s egyszer már szinte csiklóorgazmusom is volt :P. Arcot nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!