Gyerekkorom óta van ez a félelmem, hogy MELEGEK vannak a szekrényemben. Anyukám ijesztgetett hülyeségekkel kicsiként, és ez visszamaradt. Szerintetek, ez jelenthet valami szexuális torzulást is? Mit tudok tenni?
Szóval, ez nem kamu, és légyszíves ne nevesetek ki, mert komoly. Mikor 7 éves voltam, akkor sokáig nem aludtam el, és ilyenkor anyukám ijesztgetett ilyenekkel, hogy jönnek a melegek, és hogy el fognak vinni. Na most én beleképzeltem ezt hogy valahol a szobámban rejtőzködnek, és csak arra várnak hogy elvigyenek. És valamiért a szekrényre gondoltam, mert a szobámban egy nagy ronda régi szekrény volt. Na ez elmúlt egy darabig, de mostanában, mióta új lakásba költöztünk megint előjött ez, és éjjelente csak lámpafénynél tudok aludni, és csak akkor, ha már teljesen hulla vagyok. Mitől lehet ez? Mit lehet tenni? lehet hogy ennek még a szexualitásomhoz is köze van? légyszí tanácsokat, mert nem akarom egy pszichiátrián végezni.:S
14/f
Jujj, a zsákosember nálunk is volt :D Egyszer az utcánkon biciklizett egy ember, a csomagtartójára egy nagy zacskó volt erősítva, és esküszöm már beleképzeltem egy sírós kisgyerek holttestét, aki nem hagyta abba :D istenem, régi szép idők.. Nosztalgia :)
Szóval a kérdésre: Anyukád homofób?
. . . . . . . . . .. . . . . ,.-‘”. . . . . . . .. . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
"A homofóbia szó jelentése félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexualitásnak a heteroszexualitással egyenrangúként kezelésével, a homoszexuálisok társadalmi elfogadtatásával, ellenük történő diszkrimináció általános megnevezése." --> tehát anyukád homofób
Nem értem a félelmed. Azt képzeled, hogy egy meleg személy van a szekrényedben? Miért félsz tőle, mit tehetne veled? 14 évesen azért lehetnél már olyan értelmi szinten, hogy ilyenektől ne félj... Bocsi, de nem bántani akarlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!