Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyerekkorom óta van ez a...

Gyerekkorom óta van ez a félelmem, hogy MELEGEK vannak a szekrényemben. Anyukám ijesztgetett hülyeségekkel kicsiként, és ez visszamaradt. Szerintetek, ez jelenthet valami szexuális torzulást is? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Szóval, ez nem kamu, és légyszíves ne nevesetek ki, mert komoly. Mikor 7 éves voltam, akkor sokáig nem aludtam el, és ilyenkor anyukám ijesztgetett ilyenekkel, hogy jönnek a melegek, és hogy el fognak vinni. Na most én beleképzeltem ezt hogy valahol a szobámban rejtőzködnek, és csak arra várnak hogy elvigyenek. És valamiért a szekrényre gondoltam, mert a szobámban egy nagy ronda régi szekrény volt. Na ez elmúlt egy darabig, de mostanában, mióta új lakásba költöztünk megint előjött ez, és éjjelente csak lámpafénynél tudok aludni, és csak akkor, ha már teljesen hulla vagyok. Mitől lehet ez? Mit lehet tenni? lehet hogy ennek még a szexualitásomhoz is köze van? légyszí tanácsokat, mert nem akarom egy pszichiátrián végezni.:S

14/f

2010. okt. 11. 23:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
miért hülye az, aki a videót linkelte? Sztem meg pojénoss, és igaza van...részben...szerintem˙(:
2010. okt. 15. 22:08
 22/32 anonim ***** válasza:
Ismerős :S
2010. okt. 15. 22:47
 23/32 anonim ***** válasza:
Köszönöm 22:08 :D
2010. okt. 16. 11:36
 24/32 anonim ***** válasza:

Én meg mindenféle emberevő szörnyektől, zombiktól félek. Az Alkonyat (amit utálok), legalább arra jó volt, hogy a vámpíroktól ne féljek már. Ha este ki kell mennem wc-re, vizet inni, vagy valami, akkor is rettegek. Nagyon rossz sötétben lenni. :S De a melegektől? Ez durva. Én is félek elmebeteg emberektől, de a melegek... Ők is teljesen normálisak, félj inkább az elmebetegektől, mint én. :P

15L

2010. okt. 16. 13:36
 25/32 anonim ***** válasza:

Én a helyedben inkább azoktól félnék akik odakinn sétálgatnak. Orvosok, ügyvédek, munkások. Mindenki egy rejtett ferde hajlammal, vagy perverzióval. Sokkal félelmetesebbek mint a melegek a szekrényedben.

Egyébként ez soha nem fog megoldódni, ahogy nősz a szörnyeket a saját problémáid fogják felváltani, azoktól fogsz félni, amikor majd próbálsz elaludni.

2010. okt. 16. 13:42
 26/32 anonim ***** válasza:
56%
Anyud se tudott jobbat kitalálni,basszus?!Szerintem nem kell a melegektől félned.Ők normális emberek alapjában véve,ahogy a leszbik és a biszexuális emberek is,csak a szexuális beállítottságuk más,mint az átlagembereknek(a heteroknak),meg persze néha a felfogásuk is néhány dologgal kapcsolatban.Elkell őket fogadni,mert ők is elfogadják(javarészt) a heterokat,mert mi más is tehetnének?Félj mondjuk inkább a pedofiloktól,na ők azok az emberek,akiknek rendkívül ferde a szexuális hajlamuk!A homofób emberek nézzenek tükörbe!Én is hetero vagyok(lány),de sem a leszbiket,sem a melegeket nem vetem meg!Sőt aki biszexuális,még arra sem szólok semmit..hát mi közöm van nekem ahhoz,hogy ki kivel fekszik le,vagy épp ki kibe szerelmes..
2010. okt. 16. 16:42
 27/32 anonim ***** válasza:
A szekrényedben lévő melegektől nem kell tartanod. Akiktől félned kell, azok a másik szekrényben elbújt bőrtangás B-UZIK.
2010. okt. 16. 21:54
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor lekapcsolom este a villanyt, mindig nagyon gyorsan beugrom az ágyba, mert van bennem valami olyan, hogy valami elkap hátulról XD de ha lefekszem, onnantól már semmi. Én csak röhögök rajta xD
2011. máj. 21. 23:38
 29/32 anonim ***** válasza:
De azért az milyen kemény fenyegetés lehet, hogy viselkedj, mert elkap a rézfäszú b*zi, és berángat a szekrénybe:D
2011. máj. 22. 01:31
 30/32 moosenstein válasza:
elkap a rézfäszú b*zi, és berángat a szekrénybe XD
2013. jún. 5. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!