Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kell feldolgozni az...

Hogyan kell feldolgozni az egyéjszakás tudatot?

Figyelt kérdés

23 éves rendkívül érzékeny lány vagyok, aki Tinderen megismert egy fiút. Körülbelül 2 hetet aktívan végigbeszéltünk, naponta üzenetek, fotók, éjszaka aktív 'chat'.

Ez az applikáció- szégyen vagy sem; de őszintén: nekem arra volt egy remek eszköz, h kicsit megdobja az önbizalmam. ((Matchelek egy helyes fiúval- ejh annyira talán nem lehetek taszító! Aztán ha rámír, h 'nálad v nálam' - offolom.))

Tehát ezzel a sráccal sokat beszélgettünk, platformot váltottunk- FACEBOOKon pötyörésztünk...

Elhívott találkozni, fantasztikus volt. Körülbelül 6 órát voltunk együtt amikor felinvitált magához.

Tudtam, hogy ez mit jelent, Ő pedig tudta, hogy nem csak testi kielégülést keresek.

Igen, megtörtént, másnap reggel hazavitt.

Az úton még arról fecsegtünk, h legközelebb mit csinálhatnánk, stbstb...

Tehát abszolút pozitív érzésekkel szálltam ki az autóból.

Azóta nagyon keveset keres, erőltetetten esténként dob egy hogy vagy-ot.

Felfogtam, egy lyuk voltam, soha többé nem szabad Tinderessel kezdeni, naiv kislány- megérdemli. Könnyűvérű és majd tanulok a saját káromon.

OKÉ.

De hogyan dolgozzam fel? Rendkívül fáj.

2017. febr. 10. 23:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Eltünt a hozzászólás
2017. febr. 21. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Ki mint vet, úgy arat.
2017. márc. 4. 18:30
 13/18 A kérdező kommentje:
köszi, a szólások és közmondások látom jobban mennek, mint a válaszadás
2017. márc. 4. 21:03
 14/18 anonim ***** válasza:
De most komolyan. Tinderen áltattad a férfiakat, hamis reményeket keltettél bennük egy nagyon szubjektív célért. Aztán amikor valaki megcsinálta veled ugyanezt, csak más eszközökkel, azt nem tudod feldolgozni. Enyhén ironikus.
2017. márc. 4. 21:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Áltattam? Férfiakat? Többesszám MIÉRT?

Nem egészen. A kérdést kiegészítő leírásban említést teszek arról, hogy nem titkoltam egy percig sem- NEM egyéjszakás kaland keresés céljából használtam az applikációt.

Ha valakinek ez nem pálya oké, megértem, tessék továbbpörgetni, nem én vagyok az embere.

Tiszta sor, ne tiporjunk a másik lelkébe.

2017. márc. 6. 00:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Arra utaltam, hogy önbizalom-növelésre használtad az appet. Egyébként rossz a konklúziód: nem a "tinderesekkel" van baj. Nekem már lett onnan komoly kapcsolatom, pedig az is alkalminak indult, csak túl jól éreztem magamat vele.
2017. márc. 6. 11:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen, erős kijelentés volt részemről a "tinderessel többet nem kezdek", semmi sem fekete- vagy fehér. Elismerem, h hibáztam, de a kérdésem nem erre irányult, így indokolatlannak érzem az első kommented; de bizonyára felemelő érzés verbálisan arc nélkül az interneten belerúgni a másikba. Csók
2017. márc. 6. 18:32
 18/18 anonim ***** válasza:

# 17

Nem értelek. Szószerint leírtad, hogy önbizalom dobásra használtad az appet, és megsértődsz, ha reagálnak erre.

Szerintem simán csak zavaros vagy, én elhiszem, hogy neked semmi sem fekete-fehér, de sokan arra hajtanak, hogy egy kapcsolat *fehér* legyen, ami nem hülyeség.:) Szóval az ilyen össze-vissza hozzáállással sokan talán nem tudnak mit kezdeni.

Szerintem nevetségesen drámaian írod le a storyt. Attól, hogy kevesebbet beszélt veled, még nem jelenti azt, hogy "úúristen, egy lyuk voltál". Ha a fiú konkrétan nem mondott neked ilyen sértő dolgot, akkor fölösleges ilyesmin kattogni. Ez olyanokkal is megtörténik, akik nem fekszenek le másokkal, szóval szerintem nem a testi kielégülés miatt van föltétlenül, ha elridegült, hanem számtalan oka lehet, de ha te csak ennyit képzelsz bele, akkor lehet, hogy te vagy fekete-fehér:D

Én olyan fiúval is találkoztam Tinderen, akivel a randi után szinte egyáltalán nem beszéltünk, vagy miattam vagy miatta. Szóval nekem elég túldramatizált szövegnek hangzik. Amikor megkérdezi tőled azt, hogy "te hogy vagy" 1.) honnan tudod, hogy erőltetett, vagy azt hogy nem érdekli öszintén a megléted. 2.) te hogy reagálsz az "erőltetett kérdéseire"? ha te is passzív vagy, akkor nem csoda, hogy könnyen elapad a beszélgetés.

2017. máj. 10. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!