1. Gyerekkori trauma, hogy lehet feldolgozni? 2. Apu megkülönböztetet a többi testvéremtől.
Figyelt kérdés
Sziasztok.Olyan gondom lenne hogy kb 11eves lehettem es apám a szemem láttára kötötte a kötelet a nyakára es ugrani készült végül nem ugrott le de azok a perceket sose tudom elfelejteni.És ott van anyukám ő többször is próbált öngyilkos lenni 1x majdnem sikerült is begyogyszerezte magát és kórházba került.Ezt hogy tudom feldolgozni?azota már eltelt 7ev es még mindig bennem van...
A másik az lenne hogy apám megkülönböztet engem mint ha egy hulladék lennék,igaz anyu mesélte hogy mikor terhes volt velem apu es az anyukája azt mondtàk anyának hogy vetessen el meg hogy biztos félre lepett.18eves vagyok es mar ott tartunk apaval hogy nem szólunk egymáshoz.Az baj ha nem érzek iránta semmit?
Válaszokat előre is köszönöm
2016. nov. 15. 10:13
1/3 anonim válasza:
A másodikra tudok válaszolni, hát ha apukád így bánik veled, nem, nem baj... Ha ő nem érez irántad semmit, és nem kaptál tőle semmi olyat, ami a szeretet jele (nem csak tárgyi dolgokra gondolok), akkor nem is tudod miért szeretni...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Megnyugtató hogy nem velem van a baj.
2016. nov. 20. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!