Mit csináljak, ha félek? Hogy tegyem magam túl a traumán?
Két dolog történt.
Megcsalt a barátom. Ez az egyik.
A másik: meggondolatlan voltam, dühös, és kiírtam facebookra egy stiklijét. Felhívott akkor a barátja és azt mondta, ha következménye lesz a kiírásomnak, nagy bajban leszek (konkrétumot direkt nem írok).
Azóta félek esténként itthon, ha egyedül vagy ketten vagyunk.
Egyik ismerősöm tanácsolta, hogy írjam ki magamból - ő mondta azt is, hogy trauma -, vagy hívjam fel a srácot, mondjam meg neki, hogy nem akartam, hogy baja legyen - tényleg nem akartam, utána is olvastam, ha ésszel csinálta volna a dolgokat, nem lehetne baja belőle.
Kiírtam magamból, egy napig jobb lett. Minden nap gondolok arra, hogy felhívom, hogy minden rendben van-e. De képtelen vagyok. Akkora fájdalmat okozott. Úgy érzem még nem tudok vele szembenézni. Pedig azt is fel kell dolgozni, hogy megcsalt. Így viszont hajnali 1-2-ig fenn vagyok, mert nem merek aludni és nagyon félek - hogy eljönnek hozzám és tényleg bántanak. Hogy lehet ezeken túljutni?
Kedves második. Éltemben először rajtakaptam valakivel a barátomat és kaptam egy halálos fenyegetést.
De jó, hogy te jobban tudod...
Azóta persze már túl vagyok rajta. De két héten keresztül nagyon nehezen aludtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!