Hogyan tudom feldolgozni, a régi sérelmeket, nyilvános megaláztatásokat, amiket lányoktól/nőktől szenvedtem el?
Egyszerűen akárhol vagyok, ha meglátok egy általam "vonzónak" látott nőt már olyan érzésem van nem kapok levegőt, gyorsan ver a szívem, és sokszor úgy érzem mindjárt összeesek. Már járok pszichológushoz, az ott elmondott instrukciókat megértettem, és akkor is így lefagyok, ha egy ilyen nő van a közelemben. Azt érzem biztos undorodik tőlem, az arca szánalmat, megvetést, előítéleteket sugároz felém,és előtte ha megszégyenítenek ki fog nevetni, és le fog büdösözni.
Már van párom aki feltétel nélkül szeret engem, ő is szokott nyugtatni, hogy nem kell félni tőlük,de ezt mind eredménytelenül.
Ha sokszor kellene ilyen lányok közelében lennem egyszerűen öngyilkossági kísérletbe kezdenék, mert nem bírnám el a szégyent, amivel sokszor kellene szembesülnöm.
33/F vagyok párom 34/N
Sajnálom, ha valakit felbosszantottam és minden olvasónak és válaszolónak kellemes ünnepeket kívánok.
Ha van párod akkor nem kellene foglalkoznod a többivel. Ne is lásd őket, csak rá koncentrálj aki veled van.
Többségünknek ilyen sem lesz...
Üdvözlettel: Egy rusnya ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!