Hogyan kell feldolgozni az egyéjszakás tudatot?
23 éves rendkívül érzékeny lány vagyok, aki Tinderen megismert egy fiút. Körülbelül 2 hetet aktívan végigbeszéltünk, naponta üzenetek, fotók, éjszaka aktív 'chat'.
Ez az applikáció- szégyen vagy sem; de őszintén: nekem arra volt egy remek eszköz, h kicsit megdobja az önbizalmam. ((Matchelek egy helyes fiúval- ejh annyira talán nem lehetek taszító! Aztán ha rámír, h 'nálad v nálam' - offolom.))
Tehát ezzel a sráccal sokat beszélgettünk, platformot váltottunk- FACEBOOKon pötyörésztünk...
Elhívott találkozni, fantasztikus volt. Körülbelül 6 órát voltunk együtt amikor felinvitált magához.
Tudtam, hogy ez mit jelent, Ő pedig tudta, hogy nem csak testi kielégülést keresek.
Igen, megtörtént, másnap reggel hazavitt.
Az úton még arról fecsegtünk, h legközelebb mit csinálhatnánk, stbstb...
Tehát abszolút pozitív érzésekkel szálltam ki az autóból.
Azóta nagyon keveset keres, erőltetetten esténként dob egy hogy vagy-ot.
Felfogtam, egy lyuk voltam, soha többé nem szabad Tinderessel kezdeni, naiv kislány- megérdemli. Könnyűvérű és majd tanulok a saját káromon.
OKÉ.
De hogyan dolgozzam fel? Rendkívül fáj.
Jó volt, jól érezted magad.
Az már gáz, hogy belelovalltad magad és ő meg hülyített.
Jó úton jársz afelé, hogy felfogd lassan, hogy:
1.: nem bűn jól érezned magad
2.: hosszútávú kapcsolat nélkül is akár
3.: nem lovallod magad irracionális képzelgésekbe
de ezekre a csajok úgy 25-30 között szoktak rájönni, a csajoknak is csak kis része
"soha többé nem szabad Tinderessel kezdeni"
annka, hogy te hülye voltál, mi köze van a másik 300 ezer felhasználónak? Tipikus általánosítás.
Tudtad miért mentél föl hozzá, önként tetted szét a lábad.. mit hittél? első randin megdug utána meg eljegyez?
Nagyon szépen megköszönném mindenkinek, hogy vette a fáradságot és reagált. Értékeltem is pozitívra; jobban nem lettem egyelőre- de örülök, h látatlanban tudtam kérni, s kaptam véleményt, választ.
Az utolsó kicsit végletes, semmi gond, bizonyára ilyen a személyisége vagy félreértett.
Még egyszer elolvastam az általam feltett kérdést; nem találtam gyűrűre vagy elköteleződésre utaló részt.
Az tagad,- és vitathatatlan, hogy széttettem a lábam, de az is, hogy személyes elválásunkig fenntartotta az érdeklődés és a folytatás szándékának látszatát.
Joggal mertem remélni és feltételezni, h nem csak egy mulatság erejéig érdekeltem.
Nem, rohadtul nem akartam és akarok gyűrűt, de az, akiről tudjuk, h mások a szándékai- meg mondjuk még csak nem is tetszik élőben- AZT NEM VISSZÜK HAZA és hitegetjük. Vagy de? Ez már új kérdés, komolyan... Férfiakhoz...
"De miért?" -szabad fluimucilÁbel hangot képzelni
"de az, akiről tudjuk, h mások a szándékai-...- AZT NEM VISSZÜK HAZA és hitegetjük. Vagy de?"
Érdekes, engem sose invitált fel egy férfi sem a lakására első randin, sőt addig egyikőjükkel sem feküdtem le, míg nem fordult komolyra a dolog köztünk. Látta rajtad hogy potenciális jelölt vagy egy egyéjszakásra, akkor most mit sírsz? Ha érdekled a férfit, és nem csak szexuálisan, akkor nem az lesz az első hogy felvisz szexelni, hanem talán ő is megismerne téged...
én meg mindenkivel annyi ismeretség után fekszem le, amikor kedvem tartja, és soha semmilyen szabályszerűséget nem fedeztem fel ebben, a mostani komoly kapcsolatom, és az előző komoly kapcsolatomnál sem tartogattam magamat.
kérdező, szerintem elég nagy szemétség volt ettől a sráctól, hogy nem mondta el nyíltan, mit akar. én jobban értékelem az őszinteséget, megmondhatta volna, hogy csak szexkapcsolatot keres. szerintem ne vond le azt a következtetést, hogy nem szabad tinderessel kezdeni, ez egy tapasztalat volt a sok közül, majd idővel nem fog fájni. amúgy ha ki akarsz ebből még csikarni valamit, akkor mindenképpen sokat várj a válaszadásokkal, és te is röviden írj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!