Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom hogy mit akarok...

Nem tudom hogy mit akarok csinalni. Isten tud segiteni?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hova menjek tovabb kozepsuli utan..gondoltam dolgokra de semelyik se olyan hogy eltudnam magam kepzelni ugy vagy hogy mondhatnam azt hogy na ez az amit akarok csinalni...ha kerem Istent hogy segitsen megtalalni az utat segitene?vagy ez magamtol kell megtalalnom?

2017. jan. 23. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Isten nem létezik.

De ismered a mondást? "Segíts magadon, Isten is megsegít." Régi népi bölcsesség, ami a vallási fanatikusokat próbálja rávenni, hogy hiába várnak istenre, maguk kell, hogy megoldják a problémáikat.

2017. jan. 24. 09:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Nézz filmeket, nézz ismeretterjesztő sorozatokat, az Így készültet stb.

Jegyezd fel az összes szakmát, amit látsz a tévében. Rendőr, bolti eladó, szerelő, krupié, légiutaskísérő, programozó, táncos, kaszkadőr, kertész, varrónő, fodrász, akármi. Jegyezd föl őket. Neked kell eldöntened, nem Istennek. Szabad akaratot kaptál, nem tolhatod át a felelősséget másra, hogy döntsön az életedről.

Egyébként a világ mai felgyorsult folyása mellett nem kell aggódnod. Max. 10 év múlva majd átképzed magad egy új szakmára, ha kell. Nem az első munkahelyedről kell nyugdíjba menned.

2017. jan. 24. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!