Szerintetek jogos a kisebbrendűségi érzésem abban az esetben, ha 30 évig nem volt nő az életemben?
Figyelt kérdés
Semmilyen formában, mert annyira nem tartottam magam jó kinézésűnek, hogy nem mertem kezdeményezni. Most azt mondom, hogy másnak már rég sok volt addigra.2016. dec. 21. 13:23
1/6 anonim válasza:
Nem mindegy az sem, hogy 30 éves vagy, vagy 90, de az a jó hír, hogy sosincs késő elkezdeni, vagy újrakezdeni. Viszont nem is kötelező.
2/6 A kérdező kommentje:
30 évesen vesztettem el a szüzességem. Azóta eltelt 4 év. Akkor kapcsolatban voltam 2 évig, 2014-ben lett vége.
2016. dec. 22. 12:11
3/6 anonim válasza:
Akkor a fenti kérdésben tett állítás valahogy sehogy nem jön ki.
4/6 A kérdező kommentje:
30 éves koromig egyáltalán nem voltam nővel.
2016. dec. 22. 20:12
5/6 anonim válasza:
Jó, de ebből az első 15-20 év nem igazán számít. Utána sem kötelező. Szerintem többen is vannak ezzel így, csak erről nem nagyon lehet mit mesélni. Megkérdezik mit csináltál a hétvégén, nem mondod, hogy nahát képzeld megint nem feküdtem le senkivel. Jobb ez így, mintha muszáj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!