23 eves fiu vagyok es eletemben soha nem volt baratnom Mennyire kulonlegesnek tuni ez nektek?
majdnem meg is sajnaltalak, amig ezt nem olvastam : " Mivel Erdelyben lakok, egy 90% roman varosban, magasabb rendunek erzem magamat az olahoknal, vagy barmilyen feketenepnel. Egyszer szinte kitettek a melobol mert osszeverekedtem egy cigannyal. ", bar mar elotte is gyanus volt, hogy erdelyi """"""magyar""""" vagy..... legyel csak buszke magadra, hogy te kulonb vagy a romanoknal, .... csak az a baj, hogy nincs mire baratom :) ezzel a helyesirassal es fogalmazassal nem villogtatnam , hogy kiket nezek le. :)
ha nem is keresel, akkor meg hogy akarsz baratnot?
Én 20 vagyok s nekem eddig csak 1 barátnőm volt/van(közel másfél éve vagyunk eggyütt)...lassan lehet ennek is vége lesz nem tudom. Sokszor úgy érzem egyedül is jobb mint vele..annyi stresszel jár néha...
Ne keresd, csak tedd azt amit mindig is szerettél volna, s amire van is kilátásod, lehetőséged, ha azt csinálod akk előbb utóbb egy nő is jönni fog az életedbe...az azért fontos h adj magadra. :) plusz ha nincs is de legalább színlelj önbizalmat :)
Sok sikert!
Egy erdélyi! :)
Elso sorban bocsanatot kerek, a szoveget tobbszor atmodositottam, a copy-paste kovetoen kimaradott 2 betu.
Masodsorban, engem nem zavar ha belekottok a multomban, DE mikor valaki belekot a magyarsagomban azt egyeltalan nem turom, hisz nekem 100%-ban magyar verem van, Tiszta feher magyar csaladbol szarmazok , az egyeduli kulombseg hogy egy kitalalt hatar elvalaszt minket.
Aha, ja. Ha megnézetnéd a DNS-ed a fél világ országaiból találnál benne te tiszta vérű. Az ilyen felfogások miatt vannak folyamatosan háborúk. Nem vagy te senkitől különb, ha igen, akkor az se pozitív értelemben értendő, már elnézést..
Egyébként ez a fórum tökéletes példája annak, hogy az igazság fáj. Nézzétek meg, hogy az összes ember, aki az objektív igazságot leírja, mindig le van pontozva...
Ja és szerinted, ha a hozzáállásod alapján itt névtelenül és ismeretlenül mindenkit kiakasztasz, akkor vajon mi állhat a problémád hátterében? Ezen nem ártana elgondolkodnod és egy kicsit változtatni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!