Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 23 eves fiu vagyok es eletembe...

Kivancsi-L3 kérdése:

23 eves fiu vagyok es eletemben soha nem volt baratnom Mennyire kulonlegesnek tuni ez nektek?

Figyelt kérdés
ziasztok, en 23 eves fiu vagyok es eletemben soha nem volt baratnom. Tehat soha sem csokoltam vagy setaltam egy leanyal. Mikor iskolas voltam, nagyon pocsekul neztem ki, elol nem voltak fogaim, kover voltam es alacsony, az oltozetem is irtozatos volt (szuloim vasaroltak nekem, altalaban 2=szer nagyobb meretu ruhakat, mondvan meg belenovok), mindenki csufolkodott velem. Meg barataim sem voltak nagyon. A masik ok hogy nem is volt sok szabad idom mert kellet tanulnom, anyam nagyon szigoru volt velem, ha 7-est kaptam, melle jart egy veres is, de a veres jart csak ugyis ha anyam roszkedveben volt, vagy masvalaki felidegesitette. Nagyok voltam az elvarasok tollem, hiszen a csaladomnak jo szarmazasai vannak. Nekem nem volt szabad hogy elmondjam a velemenyemet. A sok tanulast elfelejtve most mar 2 eve dolgozom fizikai munkat kepzetlen munkaskent, mindenfele emberrel, de meg sincs baratnom. , de Nem is mondhatom hogy nagyon keresek. En romantikusnak erzem magam. Mar 8 eves koromtol almodozok hogy lessz baratnom, de soha nem teljesult be. Mostmar mindenfele rossz gondolatok jottek a fejemben, hogy bosszut aljak masokon, hogy erezzek ok is a fajdalmat amit en erzek . Belso fajdalmat! Azonkivul nagyon ideges vagyok es raszista , habar nincsen meg a magasagom Alig vagyok 65 kg- es 1,70 alatt egy picivel. Mivel Erdelyben lakok, egy 90% roman varosban, magasabb rendunek erzem magamat az olahoknal, vagy barmilyen feketenepnel. Egyszer szinte kitettek a melobol mert osszeverekedtem egy cigannyal. Mit szoltok meg vannak ilyen mentalitasu emberek mind en? vagy egyeduli vagyok .

2016. jún. 4. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

majdnem meg is sajnaltalak, amig ezt nem olvastam : " Mivel Erdelyben lakok, egy 90% roman varosban, magasabb rendunek erzem magamat az olahoknal, vagy barmilyen feketenepnel. Egyszer szinte kitettek a melobol mert osszeverekedtem egy cigannyal. ", bar mar elotte is gyanus volt, hogy erdelyi """"""magyar""""" vagy..... legyel csak buszke magadra, hogy te kulonb vagy a romanoknal, .... csak az a baj, hogy nincs mire baratom :) ezzel a helyesirassal es fogalmazassal nem villogtatnam , hogy kiket nezek le. :)

ha nem is keresel, akkor meg hogy akarsz baratnot?

2016. jún. 4. 22:58
 2/11 anonim válasza:
72%
Jézusom, kitörölték a hozzászólásomat... komoly! Sajnos még mindig az a véleményem, hogy szimplán hülye vagy. Senkit nem zavarna a magyarságod, sem a kinézeted, ha nem lennél ilyen, amilyen... ez összeférhetetlen a társadalommal, a nők pedig azokat szeretik, akiket szeretnek az emberek. Ez van.
2016. jún. 4. 23:06
 3/11 anonim válasza:
28%

Én 20 vagyok s nekem eddig csak 1 barátnőm volt/van(közel másfél éve vagyunk eggyütt)...lassan lehet ennek is vége lesz nem tudom. Sokszor úgy érzem egyedül is jobb mint vele..annyi stresszel jár néha...

Ne keresd, csak tedd azt amit mindig is szerettél volna, s amire van is kilátásod, lehetőséged, ha azt csinálod akk előbb utóbb egy nő is jönni fog az életedbe...az azért fontos h adj magadra. :) plusz ha nincs is de legalább színlelj önbizalmat :)

Sok sikert!

Egy erdélyi! :)

2016. jún. 4. 23:14
 4/11 A kérdező kommentje:

Elso sorban bocsanatot kerek, a szoveget tobbszor atmodositottam, a copy-paste kovetoen kimaradott 2 betu.

Masodsorban, engem nem zavar ha belekottok a multomban, DE mikor valaki belekot a magyarsagomban azt egyeltalan nem turom, hisz nekem 100%-ban magyar verem van, Tiszta feher magyar csaladbol szarmazok , az egyeduli kulombseg hogy egy kitalalt hatar elvalaszt minket.

2016. jún. 5. 00:01
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Nincs olyan h 100% magyar...
2016. jún. 5. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

Aha, ja. Ha megnézetnéd a DNS-ed a fél világ országaiból találnál benne te tiszta vérű. Az ilyen felfogások miatt vannak folyamatosan háborúk. Nem vagy te senkitől különb, ha igen, akkor az se pozitív értelemben értendő, már elnézést..

Egyébként ez a fórum tökéletes példája annak, hogy az igazság fáj. Nézzétek meg, hogy az összes ember, aki az objektív igazságot leírja, mindig le van pontozva...

Ja és szerinted, ha a hozzáállásod alapján itt névtelenül és ismeretlenül mindenkit kiakasztasz, akkor vajon mi állhat a problémád hátterében? Ezen nem ártana elgondolkodnod és egy kicsit változtatni.

2016. jún. 5. 12:04
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
20/F vagyok, nekem se volt még barátnőm. A romákat én is utálom, de a muszlimokat sokkal jobban. Nem te vagy az egyedüli. Utálom, amúgy mikor valaki nagymagyarkodik...
2016. jún. 5. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Ahogy olvastam a szöveget , magamra ismertem :D nekem se volt barátnőm, de én önszántamból. én is elégé rasszista vagyok és mások felé helyezem magam minden esetbe. igaz engem sose vertek meg mert jó nevelést kaptam, látszik is. >:) Nekem voltam barátaim de amint nem volt hasznom belőlük fogtam és megszakítottam velük a kapcsolatot. Hogy érted hogy csúnya vagy? szerintem nincs olyan hogy csúnya , csak érdekes. igaz én is annak hittem magam, de elmentem az orvoshoz és viszlát görbe fog, viszlát ragyák. új haj és 2 éves kondi bérlet és már is jobban néztem ki. plusz 1,5 év MMA edzés és már legyőzhetetlenek érzem magam. ezt sok embernek ajánlom.
2016. jún. 7. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Na, a magatokfajtát kéne gázkamrákkal irtani, hogy jobb legyen a világ.
2016. jún. 8. 00:31
 10/11 anonim ***** válasza:
10%
Ilyen magas gáz árak mellet inkább néz más kivégzési módszert
2016. jún. 10. 06:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!