Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lépjek túl ezen az...

Hogy lépjek túl ezen az igazságtalanságon?

Figyelt kérdés

Kilencedikes vagyok és lány ( ha számit valamit )

Én elég erős suliba járok és az osztályomban az első padban ülök, de úgy hogy a pad a katedrával ( a tanár asztalával ) pont párhuzamos, tehát a puskázás kivan zárva. Viszont azok akik hátul ülnek szinte mindig puskáznak és jó jegyeket is kapnak. Én bár puskázni nem tudok, de van egy lány a hátam mögött, akitől letudnék lesni egy pár dolgot minden tesztnél, de ő nem engedi, hogy másoljak. Ez annyira igazságtalan ! Tudom, hogy " jobb , ha megtanulod az anyagot és nem puskázol ", de valljuk be őszintén, hogy rengeteg baromságot tanulunk, ami soha a gördülő életbe nem kellesz

És idegesit, hogy én vagy megtanulom vagy rossz jegyet kapok, mig mások lazulnak és szórakoznak egész délután. Tudom, hogy ez szánalmasnak tűnő dolog, de a legjobban az zavar, hogy már napok óta ez eszi az egészségemet. Na meg az, hogy nem tudom meggyőzni a csajt, hogy ne takarja el a tesztjét annyira, szóval olyan hülyén érzem magam s mindig azt hiszem velem van a baj, mert más biztos megtudná győzni........Hogy tegyem túl magam ezen ?

2010. máj. 2. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ülj el, vagy puskázz. Ez az egyetlen megoldás. A szavaidból úgy veszem ki, hogy ezt akarod nem? Fogj egy átlátszó tolllat, nyomtasd ki az anyagot 5-ös betűméretben és rakd bele. Nekem a tanár 2 méterről sem vette észre. HA hátul lehet puskázni, akkor elöl is.

"a legjobban az zavar, hogy már napok óta ez eszi az egészségemet."

Hát szívből kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb bajod! Ha ez megeszi az egészségedet, akkor mi lesz, ha bejön egy szakítás vagy szerelmi csalódás? Ilyenen aztán ne húzd fel magad.. Csak puskázz te is, úgy, mint mások. Ismerek 1000 módszert, ha érdekel, írjál.

2010. máj. 2. 09:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Sose tudhatod, hogy a most jelentéktelennek tűnő tudás mikor kell majd.

Az becsületesség hosszú távon kifizetődő, hidd el. Saját tapasztalat.

Ne puskázz, hanem tanulj. Ez fog megkülönböztetni téged a többiektől, és ezért fogod te jó eséllyel vinni is valamire, a többiek közül meg csak páran. Akik rájönnek, hogy tanulni kéne.

2010. máj. 2. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem fogod használni de pl érettségin kérik... Ot hogy, kiről fogsz puskázni? Vagy ha felened kell belőle?
2010. máj. 2. 09:58
 4/5 haggyámán ***** válasza:

Nekem lett volna lehetőségem puskázni, de nem tettem. Minek? Ezzel csak azt hitetem el magammal, és mindenki mással, hogy te ezt tudod, okos vagy, mikor csak egy dologhoz értesz- puskázni.

Most, hogy jön az érettségi jobban örülök pár egyesnek 4 év alatt, minthogy végig 5-ös lettem volna, de legalább nem kell annyira görcsölnöm.

2010. máj. 2. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Legközelebb tanulsz ebből és nem ülsz az első padba. Irigy dolog a lánytól, de nem köteles segíteni neked.
2010. máj. 2. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!