Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lépjek túl ezen?

Hogy lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

Egy nagyon fontos személy az életemből, messzire költözik, ami azt jelenti hogy nem fogom látni, még az is lehet hogy soha. Interneten tudjuk tartani a kapcsolatot, de hiányzik a közelsége. Eddig sem láttam túl gyakran, de most még elbúcsúzni sem tudtunk. Nagyon bánt, és szomorú vagyok e miatt. Egész nap ez jár a fejemben. Változni fog ez idővel?

köszönöm a válaszokat előre is

2010. nov. 24. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
változni fog, nem fog hiányozni. Jönnek helyette az életedbe mások, akik fontosak lesznek, ezek pótolják a helyét.
2010. nov. 24. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

csak az a baj, hogy azt veszem észre a barátaimmal töltött idő sem vidít fel mostanság, csak rá tudok gondolni. Mondhatni hogy egy picit zárkózott lettem.

2010. nov. 24. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Most így látod, pár hónap múlva már más lesz a helyzet. Nekem is léptek ki fontos emebrek az életemből, akkor azt hittem nem bírom ki, most meg már nem is nagyon érdekel, ami történt, megtörtént. Próbáld magad lekötni és ne hergeld magad szándékosan.
2010. nov. 24. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Pusztító érzés lehet amikor egy fontos személy kilép az életünkből és már nem része a világunknak, viszont nézd a jó oldalát: tarthatjátok a kapcsolatot, ami többet ér, mint amennyire az emberek általában becsülik, ugyanis nem is olyan régen még mobiltelefonok sem voltak, nemhogy internet és azon belül messenger s más társalgási lehetőségek. Sokszor jó módszer a hasonlítás, mert megtanuljuk becsülni a dolgokat és arra is rájövünk, hogy sokkal rosszabb is lehetne.

Fontos, hogy legyél nyitott újabb kapcsolatokra és azt se feledd, hogy sok "rossz" dolog valóban csak pillanatnyi rosszat jelent, hosszútávon meglátod, hogy kevesebb dolog számít igazán, mint amennyit te gondolsz fontosnak, viszont erre még ráérsz :-)

2010. nov. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!