Hogyan lépjek túl ezen?
vizsga előtt eléggé ki voltam fáradva,ami elég sokat számít,és hiába tanultam,úgy éreztem,hogy nem elég a tudásom..és ezt mondtam nővéremnek,hogy most kb.akkor mi a helyzet..stb.beszélgettünk..és annyira szemét bunkó volt:S:S
azt mondja,hogy "neked kéne egy pasi komolyan"
akkora egy marha,mi köze van a pasinak a tanulásomhoz??? :S
amúgy meg nekem folyamatosan lehetne...nála meg nincs jelentkező,csak ő fut a fiúk után,akik persze koptatják le,mert egy idegesítő stílusa van..
szóval,amit nekem beszólt,eléggé megalázó meg lekezelő..idióta:S:S
Húha, ti is szeretitek egymást a tesóddal látom :D
1. Én is mindig úgy érzem vizsga előtt hogy kevés a tudásom. Már hozzászoktam az érzéshez. És ezen érzés ellenére elég sokszor az élen végzek a vizsgázók között, tehát az érzések semmit sem mondanak a valódi tudásról. Nálam legalábbis :)
2. A pasiknak igenis köze van a tanuláshoz. Legalábbis fiúként nekem a lányok rohadtul motiválóak tudnak lenni :D És el is tudják venni a kedvem a tanulástól ha épp olyan szituban vagyok. Az érzelmi kapcsolatok elég fontosak a kiváló szellemi teljesítmény eléréséhez. Kell a stabil környezet, az érzés hogy nem vagy egyedül. A nővérednek ebben igaza van, bár ettől még lehet csak megbántani akart.
3. "nekem folyamatosan lehetne pasim" "ő meg csak fut utánuk"... Na ezt nevezik az EGO tevékenységének. Vedd észre hogy ennek semmi köze az eredeti problémádhoz, csak a személyiséged egy része próbálja körülbástyázni magát, hogy megvédjen az ilyen kritikáktól...Mentegetőzől. Elhiszem hogy te egy értékes lány vagy, a nővéredet nemtom, de ne hasonlítgasd magad hozzá. Mindketten különlegesek vagytok is csak 1 van belőletek a világon...
4. "lekezelő" "idióta".... Bakker... Tudom hülyén hangzik, de ne azt lásd a dologban hogy bántani akart. Hidd el ezt talán pont azért mondta mert esetleg pontosan tudja, hogy neki nem nagyon jut pasi és ez fáj neki. FÁJ. Ő is érző ember és problémái vannak. Csak kimondani, segítséget kérni sokkal nehezebb mint egy másik embert megbántani. Neki sem sikerült.
Én elmúltam már 20 éves és nekem is van 1 nővérem. 10 évvel ezelőtt hasonló viszonyunk volt. Veszekedtünk, utáltuk egymást. A legtöbb azért volt mert mindkettőnkben dolgozott az egó. Nem tudtuk elismerni ha tévedtünk, ha valamiben a másiknak igaza volt. Most már kicsit érettebbek vagyunk és tisztává vált, hogy az embernek a családja az egyetlen, akire mindig számíthat, így tudom azt is hogy a testvérem azon kevés emberek egyike akik mindig is szeretni fognak engem akármit csinálok, és emiatt én is szeretem őt, tisztelem és segítünk egymásnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!