Hogyan lépjek túl ezen? Csak a pszihológus tud segíteni?
A legjobb barátnőm 3 hónapja meghalt autóbalesetben. 6 éves korunk óta legjobb barátok voltunk. A halála után hetekig nem éreztem hogy hiányzik. Nem fogtam fel hogy meghalt, nincs többé. Most 3 hónap eltelt és üresnek érzem magam. Nem járok bulizni mert mindig együtt mentünk és nélküle már nem az igazi. Minden péntek este 3-4 óráig fent vagyok mert minden pénteken pizsibulit tartottunk. Nem tudom kivel megosztani a titkaimat, érzéseimet amitől már lassan percenkét sírnék, nevetnék. Minden olyan üres és semmi kedvem élni. Egyedül érzem magam. A többi barátom nem olyan mint amilyen ő volt. Nem tudom pótolni és nem is akarom. Már tényleg kezdek egy kicsit bedilizni a nagy semmittevésben. Nem tudok túljutni azon hogy nincs. De igazán nem is akarom elengedni. Nem akarok ismerkedni mert tudom hogy senki nem léphet a helyébe. Nem akarom odaadni senkinek azt a helyet a szívemben. Pedig már hónapok óta üres. Nem tudom mit kéne tennem.
20/L
Kevés ehhez 3 hónap, nagyon kevés... Közhely, de az idő sokmindent megold!
Részvétem :(
Az idő minden sebet begyógyít. Vagyis csak enyhít a fájdalman.
fogadd őszinte részvétem :(
Mivel 20 vagy gondolom, még suliba jársz, de talán, mivel pénteken tartottatok kis barátnői csevejt (pasi vagyok szóval nem értek ehez:P ) javaslom, menny el péntekenként a barátnőd sírjához és beszélgess vele, mesélj neki a hétről ott sírj nyugodtan, hidd el az nem olyan sírás lesz ami szomorúvá tesz majd hanem boldoggá. :) Szóval ne is add át neki a helyet a szívedben mert sose megy el, az ő helye már bele van írva a szívbe. Látogasd meg, szerintem neki ő is örülne neki, ha kijársz néha-néha hozzá és mesélsz neki, és neked is sokall jobb lesz.
Remélem segítettem :) 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!