Cressida kérdése:
Igyam tovább a gyogyszert amita pszihologus ajánlott?
Figyelt kérdés
Voltam a pszihologusnál és adott egy ojan nyugtato gyogyszert. Attol félek hgy a végin nagyobb bajom lesz, mint hogy függő leszek, vagy ilyesmi...2010. okt. 30. 14:22
1/7 anonim válasza:
Mivel a pszichológus nem írhat fel gyógyszert (mivel nem orvos), ezért nem leeht olyan durva, amit ajánlott. Ráadásul szakértőként nem véletlenül ajánlotta. Ha Te úgy gondolod, jobban értesz ehhez, miért jársz egyáltalán pszichológushoz?
2/7 A kérdező kommentje:
mer depis vagyok
2010. okt. 30. 14:30
3/7 anonim válasza:
Azt hittem, eléggé nyílvánvaló, hogy az utolsó megjegyzésem költői kérdés...
5/7 A kérdező kommentje:
Xalol
2010. okt. 30. 16:49
6/7 anonim válasza:
Igen, szedd tovabb. Valoban a Xalol nevu gyogyszer fuggoseghez is vezethet de ha egybol es a salyat fejedtol felbeszakitod a szedeset rosszul fogod erezni magad. Leg jobb lenne az aggodalmaidat megbeszelni az orvossal. O tudja hogy mennyi idon keresztul lehet szedni ezeket a gyogyszereket anelkul hogy fuggoseg alakulna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!