Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezekután miért hiszem ezt?

Ezekután miért hiszem ezt?

Figyelt kérdés

Miért hiszem azt, hogy én nagyon ronda vagyok?? 17 éves vagyok, nem értem miért hiszem ezt mondom is az indoklást, már 7 lány próbálkozott benálam.. EGyszerűen nem tudom miért hiszem ezt, az eszem szerint normálisan nézek ki, mert ott az a 7 lány, de a szívem mélyén meg azt érzem, hogy én ronda vagyok fújj nem kell, meg eddig elis utasítottam mindenkit, mondván hogy úristen ez nem lát engem, háát nem hagyom neki, hogy egy olyan ronda emberrel összejöjjön, mert nem érdemli meg, hogy ilyen alakkal járjon, ezt hogy győzzem le?? ne mondjátok, hogy sportoljak, mert egy héten az egyik legtöbb időmet az viszi el, a másik a tanulás, meg a kockulás.

17F

2016. dec. 2. 20:42
 1/3 anonim válasza:
Ha ők azt mondják, hogy bejössz nekik, akkor szerintem hallgass rájuk. Mindenkinek más jön be. Én se vagyok a "legszebb", de van egy gyönyörű barátnőm.
2016. dec. 2. 20:47
 2/3 Krisz85 ***** válasza:

lehet van valami benned, ami megfogja őket, nem lehet olyasmi, amit nem is tudsz magadról, vagy nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget, pl becsületes, és korrekt vagy, vagy nem csak megdugni akarod őket, ezt is láthatják benned, rengeteg oka van.

Ha nincs rendben az önbizalmad, akkor helyre kell tenni, egyrészt lehet van olyan tulajdonságod amit szégyellsz előttük, és félsz hogy megtudják, lehetséges, hogy nem akarod, hogy csalódjanak, de egyrészt bennük is van ilyen, másrészt ez talán nem is a leglényegesebb.

A nőknek kell szépnek lenniük, mi pasik lehetünk egy kicsit rondábbak, hidd el megbocsájtják nekünk. :-)

2016. dec. 3. 09:46
 3/3 anonim válasza:
De hát te gondolod..., javítsd ki a rossz gondolatod jóra... Gyakorolni kell egy ideig. :)
2016. dec. 27. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!