Mit csináljak így ezekután?
19 éves vagyok, most végeztem a középiskolával. Ennek örülök, mert az iskolában végig engem szivattak meg megaláztak teljesen, szóval jó volt attól a társaságtól megszabadulni, amúgy se sikerült senkivel se összebarátkoznom ott. És alapvetően csak távoli barátaim vannak, akikkel nem nagyon tudok találkozni a távolság miatt, nem mondhatom egyiknek se azt, hogy "nincs kedved kijönni délután csinálni ezt meg azt?" mert 100-200 km-ekre laknak. Akik meg közelebb azok találkozni nem nagyon hajlandóak.
Így teljesen egyedül vagyok, egyedül töltöm a nyaramat, nyári munka nem nagyon van itt a környéken számomra. És már most az elején unom teljesen a nyarat, dögunalmasan telnek a napjaim. Mit csinálhatnék mégis, hogy ne unjam magam halálra a nyáron? Aztán azt se tudom az ősz mit hoz majd.
Énis ugyanígy 19 vagyok énis.
Csak annyi külömbséggel hogy én megyek melózni
Gondolj másokra magad helyett.
Keress valami önkéntes munkát, ahol jót tehetsz és szükség van rád.
Annyi segítségre szoruló ember van, biztos könnyen találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!