Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 1 angol website-on megnyomttam...

Caracas211 kérdése:

1 angol website-on megnyomttam a jegyzési gombot, ezekután 500eur-t kérnek kárpótlásul ezt komolyan kell venni?

Figyelt kérdés

Kedves Mindenki! Szeretném ha tanácsot adnátok az alábbi megtörtént esetre:

pár héttel ezelőtt regisztráltam 1 angol valutaváltó oldalon ahol nagyon kedvező áron történő valuta váltást igértek (határidőre) is. A regisztráláshoz elkérték az útlevelem és közüzemi számlám másolatát.

Múlthéten probaként csináltam 1 előjegyzést, ami 30000EUR forintra váltásáról szólt. Fontos megjegyeznem, hogy a gomb amivel jegyeztem az ügyletet azon angolul az volt rá irva csak, hogy 5% előleget várnak 5napon belül.

Ezek után jött 1 email megerősités és azon már az volt rá irva, hogy a gomb megnyomásával elfogadtam a kondiciós listájukat amin szerepel az esetleges károk megtéritését a cégüknek. Ezek után alaposan belelapoztam a kondíciós listába és többek között olyan feltételek szerepelnek, hogy bármikor az ügylet alatt az 5%-os fedezeten túl az egész összeget elkérhetnek tölem 24órán belül(magyarországról teljesithetetlen!) valamint

ha ez nem teljesül akkor évi 9.5% kamatot is felszámolnak káromra...

Ezek után kapcsolatba léptem az embereikkel akik azt mondják nem mondhatom fel a valuta váltási folyamatot vagy ha mégis akkor fizessem meg a kárukat, ezt először 100EUR-ra becsülték majd jött 1 javítás és már 500EUR-t emlegettek. Amennyiben nem fizettem ki ezeket akkor állítólag E.Királyságból ügyvédet küldenek rám.

Pár fontos tény:

1. Ez a cég azzal csábította az ügyfeleit, hogy sehol a honlapon nem figyelmeztettek, hogy az ügyletet nem lehet visszamondani. És semmilyen hitelkártya adatot nem kértek a regisztrációhoz.

2. Olyan feltételt szabtak (24órán belüli az utalásnak megkell érkeznie Angliában) amit Magyarországról teljesíthetetlen.

3. Összevissza írogattak a veszteségükről.

4. A tagságomat a honlapon felfüggesztették.

Ezek után erre a magát komoly angol cégnek nevező csapat iránt nem sok bizalmam van, inkább online zsebesnek lehet minősíteni a tevékenységi körüket.

Mire számítsak ha nem foglalkozom velük? Reális esély van arra, hogy 1 gombnyomás miatt behajtanak rajtam a 100-500eur-os "veszteségeiket"?

2013. okt. 7. 20:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!