Miért mondják a női külföldi előadók magukra mindig hogy b*ch? Pl Britney, Rasheeda, Nicki Minaj? A sok tinilány ezekután meg ri**nc akar lenni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 14:05
1/5 anonim válasza:
A bich nem jelent prostit. A bitch veszekedős, domináns, vagy durván erőszakos nőt jelent aki nem hagyja magát.
2/5 anonim válasza:
Eddig én is azt hittem hogy a bitch az ribit jelent...
3/5 anonim válasza:
A bitch, mint főnév: qrvát jelent, meg még egyéb szinonimák. Igeként még lehet használni a panaszkodásra és a nyafogásra pl.
Azért mondják magukra, mert most ez lett a menő. A lányok amúgy is szokták egymás között poénból mondani a barátnőikkel, hogy te ribi és társai. Az, hogy mennyire vicces döntse el mindenki, részemről nem az. :D
4/5 anonim válasza:
Hülyék, pl a Kati Bitch Brown híres női boxoló beceneve nem utcanőre utal, hanem brutális boxolóra....
5/5 anonim válasza:
Nekem a bitch-ről mindíg ez jut eszembe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!