Miért hiszem magamrol neha hogy Jézus vagyok?
Én kilenc évesen gondoltam azt magamról, hogy Jézus Krisztus reinkarnációja vagyok, szóval szerintem ezen kár agyalnod. Gondolom fejlett spirituszra utal, amely az ember fizikai-mentális korlátai miatt identitászavarral küzd. Gyakori lehet emellett az önmagadnak feltett kérdés, hogy ki is vagyok én valójában, de csak zárt kapukat döngetsz, amit előbb utóbb megunsz. Ami azt illeti, hosszú utat kell megjárnod az önismeret útvesztőjében, amihez kitartást kívánok neked. Önismeret alatt a belső éned megismerését értem, nem pedig az egódét, amit a környezeted formált az idők során. Az egód az, amiről mások megismernek, beazonosítanak. De a belső éned, na az titokzatos. Azt csak te fedezheted fel. A rajtad kívülállok mindezt mindössze személyes kisugárzás formájában érzékelik.
Persze lehet más elmélet is, de azokat inkább rábízom a többi agykurkászra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!