Nem hiszem, hogy pszihopata vagyok. De azért vannak hajlamaim?
Kérdező, te hány éves vagy? Mert az a helyzet, hogy bár ennek az oldalnak a színvonala nem túl magas (hiszen átlagemberek beszélgetnek átlagemberekkel), de attól még ez a megfogalmazás nem ide való. Egyszerűen olvashatatlan, amit írtál, egy kínszenvedés végigolvasni.
"Meg a kozossegbe valo beilleszkedes csak azert van hogy te elorebb juthass.."
Hova előre? Könyörgöm, csak az érhet el valamit, csak az kerülhet előre, aki megdolgozik érte, aki jól tanul, és egyetemre jár. A többiből csak közönséges rabszolga lesz kb. Persze ti még meg vagytok győződve róla, hogy az a kemény, aki mindenféle különösebb ok nélkül tönkreteszi az osztálytársai életét. Egyáltalán nem vagy menő, sem kemény, sem pszichopata. Egy megtévesztett hülye gyerek vagy, aki még írni sem tud, aki tele van haraggal és bánattal, talán a családi helyzete miatt. Biztos gyerekkorodban trauma ért, valószínű a szüleid is elváltak, anyukád meg nem sok időt fordított a nevelésedre. Ezért vagy most ilyen. De minél előbb változz meg. Mert így csak magadat manipulálod.
Nem tudom , de én elolvastam ,végig,és elsőre megértettem.
Néhol kicsit tényleg összeszedetlen, de érteni a lényeget...
Az a 'bajod', hogy konkrétan úgy érzed , hogy nem érzel a nevetésen kívül semmilyen érzelmet. Azt a véleményt osztom, hogy valamiért családi problémák lehetnek a háttérben, vagy egyéb más átélt trauma ami miatt az érzelmeket már nem éled meg. Talán ha ezzel nem okozol se magadban, se másban kárt, addig jó, ha neked így a jó akkor nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!