Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom, hogy jó témakörbe...

Nem tudom, hogy jó témakörbe írom de mit csináljak? A szüleim .

Figyelt kérdés

anyum és apum nem is szólnak egymáshoz csak duzzognak ok nélkül. Most itt van a május 1 és anyum hívott külön és apum is külön. Anyummal azért mennék, mert még nem voltam olyan hejen apummal meg, mert mindenki viszi a családját, mindenki boldog csak Ő van egyedül. Nem tudom mit csináljak már kész depresszióba estem, hogy az osztálytársaim mind mondják, hogy az ő szülei milyen boldogok és én meg egésznap csak sírok, hogy ez van. Nagyon elegem van! anyum 4-szer el akart már válni de azt mondta apum hogy ha elválnak a gyerekek (mi) többet az életbe nem fogjuk látni. akkor még csak 8 éves voltam és kikönyörögtem, hogy maradjanak együtt. Azóta eltelt5év és még mindig ez van. Volt amikor boldogok voltak-voltunk de apum felhúzta az orát valamiért és most megint ez van.

Kivel mennyek? anyummal, mert még nem láttam olyant vagy apummal, mert megharagszik és egyedül van. de apummal, ha megyek nem ismerek ott senkit és csak sör meg kóla van és én inkább az egészséges dolgokat szeretem: szénsavmentes víz, zöldségek stb. Mit csináljak? más ki vagyok készülve:((

2010. ápr. 30. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Próbáld őket összehozni és menjen együtt a család. Ne hagyd őket szétesni. Te lehetsz a megmentője ennek a házasságnak. Ne add fel! :) El is beszélgethetsz velük a dolgokról, hogy mit hogy kéne. Biztos az lenne az első reagálásuk, hogy ne szólj bele a felnőttek dolgába, de ne hagyd magad! Mondd nekik, hogy már nagyon kikészültél a veszekedéseik miatt. Mindent bele! :)
2010. máj. 1. 15:35
 12/14 anonim ***** válasza:
az utolsó nagyon kedves, de egy ilyen házasságot minek megmenteni? (már elnézést...) nyilván nem véletlenül akart anyuka elválni 5 év alatt 4x...
2010. máj. 1. 19:21
 13/14 A kérdező kommentje:
20 ev alatt 4-szer..nem erdekel oldjak meg ok..en elkoltozok nemsokara innen es beken hagyhatnak.
2010. máj. 3. 17:33
 14/14 A kérdező kommentje:
a testveremet is ezekkel a veszekedesekkel uztek el
2010. máj. 3. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!