Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor elmentek egy jót partyzn...

Mikor elmentek egy jót partyzni, ti nem így éreztek hogy "áhh a szüleim biztos nem örülnének ha így látnának"?

Figyelt kérdés

mert én sokszor kajak így vagyok ezzel.

hazaérek és ,odaszólok vmit hogy nehogy tudják h milyen állapotba vagyok és fekszek aludni:D

17f

2011. jún. 27. 10:10
 1/6 anonim válasza:
Jajjdehogynem :D Hidd el, nem kell mindent tudniuk.
2011. jún. 27. 10:26
 2/6 A kérdező kommentje:

jah. okés .kicsit kezdem élvezni életet köszi:D

csak mert mindig mondják hogy mennyetek érezzétek jól magatokat. én meg azt teszem csak sztem kicsit máshogy értik:D

2011. jún. 27. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez gyakori eset szerintem sok embernél.Multkor is,imádkoztam,hogy feltudjak menni a lépcsőn a szobámig feltűnés nélkül :D
2011. jún. 27. 10:28
 4/6 A kérdező kommentje:
:D. jólvan .jók vagyunk:D
2011. jún. 27. 10:30
 5/6 anonim válasza:

Tuti nem így gondolják, de most mi nem ereszthetjük ki egy kicsit a gőzt? Ha meg tudnák, és nem csak sejtenék, akkor nem engednének sehova. :D

Egyébként valszeg ez velük is így volt :).

2011. jún. 27. 10:32
 6/6 anonim válasza:

hú dehogynem. de próbálok nem erre koncentrálni. az para ha felhívják a szüleidet mert annyira kivagy:D

amúgy én is ezt szoktam csinálni, meg felkelek ebédre hogy ne higgyék azt hogy annyira kiütöttem magam. és próbálok minél többet enni, mert ugye az étvágytalanság is a másnaposság jele :)

2011. jún. 27. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!