Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minek örülnének a barátnőim?

Minek örülnének a barátnőim?

Figyelt kérdés
Van 2 legjobb baránőm. Szerintetek mit adjak nekik karácsonyra? Ugyanazt vagy inkább különbözőt? Csak lehet hogy ha különbözőt akkor mindegyiknek a másiké tetszik, a sajátja meg nem, szóval mit adjak nekik?
2009. nov. 2. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a másiké tetszik nekik, az már az ő bajuk, de miért lenne baj, ha mondjuk kicserélnék egymás közt? Amúgy ha jól ismered őket, akkor biztos tudod, melyikük minek örülne :)
2009. nov. 2. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:
ilyenekről még nem beszéltünk.És megkérdezni meg nem akarom. És amúgy sem vagyok valami ötletes és kreatív.
2009. nov. 2. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok de mind1 nekem rögtön a hógömb jutott eszembe én 15 éves vagyok de nagyon tetszenek ezek a kis gömbök.
2009. nov. 2. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha egy videóval lepnéd meg őket?Biztos van sok közös fotótok azokat összeállíthatnád alatta egy zene amit mindannyian szerettek.Ez szerintem egy örök elmék lenne és biztos nagyon örülnének neki.
2009. nov. 7. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!