Miért nincsenek IGAZ barátnőim?
Az alapján, amit leírtál, keresd fel az iskolapszichológust, ő meg fog hallgatni.
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de valószínűleg te is elég felszínesen viselkedsz. Tapasztalataim szerint azoknak nincs igazán mély barátsága, akik ilyenek. Próbálj meg magadon változtatni!
Furcsa ez a dolog, én a másik véglet vagyok, van néhány barátom, de mind olyan, hogy tűzbe tenném a kezem értük, viszont képtelen vagyok "jól ellenni" másokkal. Az olyan semmilyen és unalmas.
Nem azt mondom, hogy ez a követendő példa, de ilyen irányba próbálj elmozdulni, akkor valószínűleg lesz barátnőd.
Nekem sincs,és sajnos nekem még barátnőim sincsenek :-(
Sulit elvégeztem,& akik voltak azok mind elszéledtek!
Most Szeptemberben ha minden igaz,megyek újból suliba,talán ott találok majd...
Viszont addig azért 4 hónap van vissza,& olyan egyedül érzem magam :-(
Szórakozni (discóba) nem járunk a párommal,egy kis városban élünk,& más elfoglaltsági lehetőség nincs sajnos...Sokszor érzem magam feleslegesnek!Munkát sajnos nem találok,ezért tanulok tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!