Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nincsenek barátaim/barátnőim? 14/L

Figyelt kérdés
14/L vagyok és nincsenek barátnőim. egész nap a húgaimra vigyázok itthon és gépezek. kezdek megőrülni. volt egy lány aki a legjobb bnőm volt, de kibeszélt a hátam mögött és úgy döntött, h inkább mással barátkozik.az osztályunkba 3 lány van rajtam kívül, de ők is kiközösítenek. az évfolyamtársaimmal jóba vagyok, de ők sem hívnak sehova, nem érdeklődnek irántam.most megyek 8-ba, már csak 1 évem van az új osztálytársakig, de így nem bírom ki. gondolkoztam azon is, h átmegyek másik suliba, de félek h ott sem fogadnak be. mit csináljak? velem van a baj? mit tegyek máshogy?
2011. aug. 7. 22:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha fiúkkal akarsz barátkozni, akkor vegyél fel egy "Szopnék!" - pólót.
2011. aug. 7. 22:55
 2/19 anonim ***** válasza:
kérd meg a szüleidet hogy vigyazzanak egy csöppet a kölkökre míg elmész egy buliba ismerkedni ...
2011. aug. 7. 22:55
 3/19 A kérdező kommentje:

az "elsőnek" köszönöm az "értelmes" választ, de ilyenekre inkább nem vagyok kiváncsi -.-

a szüleim féltenek mert 14 vagyok és lány, így nem igazán engednek el buliba főleg úgy h senkit sem ismerek, meg így nincs is kedvem

2011. aug. 7. 23:00
 4/19 anonim ***** válasza:
dodbj e-mailt :) 15/f
2011. aug. 7. 23:04
 5/19 anonim ***** válasza:
dobj*
2011. aug. 7. 23:05
 6/19 A kérdező kommentje:
írtam :)
2011. aug. 7. 23:06
 7/19 anonim ***** válasza:
Én leszek a barátod !!! : ) énis 15F vagyok.küldhetsz privit,beszélgethetünk (:
2011. aug. 7. 23:07
 8/19 A kérdező kommentje:
neked is írtam :)
2011. aug. 7. 23:09
 9/19 anonim ***** válasza:

nincs sehová mennem mert az osztályomban nincsenek "olyan" barátaim.. a fiúk teljesen gyerekesek, nem lehet velük egy jót beszélgetni, vag ykijárni valahová. a lányok egyik fele cicuskákról beszélget, a másik felük pedig folyton kibeszélnek. egy igaz barátnőm van, aki nem az osztályomba jár, de ritkán találkozunk..egész nap itthon döglök, unom magam.. ősszel mindenféle tanfolyamot, programot beiktatok majd, hogy legyen társaságom..

esetleg beszélgethetnénk/találkozhatnánk később, ha pesti vagy!!

14/L

amúgy én is alig várom a gimit..

amúgy nem vagyok kiközösítve meg nem azért nincsenek úgy barátaim mert lúzer vagyok, hanem mert ..hát a fenti..:D

2011. aug. 7. 23:10
 10/19 A kérdező kommentje:

én sem azért vagyok kiközösítve, hanem mert kevés a lehetőségem...

nagyon jó lenne találkozni, de én szegedi vagyok :/ de attól még beszélgethetnénk :) írok üzit ha nem baj :)

2011. aug. 7. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!