Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nincsenek barátaim/barátnőim? 14/L
az "elsőnek" köszönöm az "értelmes" választ, de ilyenekre inkább nem vagyok kiváncsi -.-
a szüleim féltenek mert 14 vagyok és lány, így nem igazán engednek el buliba főleg úgy h senkit sem ismerek, meg így nincs is kedvem
nincs sehová mennem mert az osztályomban nincsenek "olyan" barátaim.. a fiúk teljesen gyerekesek, nem lehet velük egy jót beszélgetni, vag ykijárni valahová. a lányok egyik fele cicuskákról beszélget, a másik felük pedig folyton kibeszélnek. egy igaz barátnőm van, aki nem az osztályomba jár, de ritkán találkozunk..egész nap itthon döglök, unom magam.. ősszel mindenféle tanfolyamot, programot beiktatok majd, hogy legyen társaságom..
esetleg beszélgethetnénk/találkozhatnánk később, ha pesti vagy!!
14/L
amúgy én is alig várom a gimit..
amúgy nem vagyok kiközösítve meg nem azért nincsenek úgy barátaim mert lúzer vagyok, hanem mert ..hát a fenti..:D
én sem azért vagyok kiközösítve, hanem mert kevés a lehetőségem...
nagyon jó lenne találkozni, de én szegedi vagyok :/ de attól még beszélgethetnénk :) írok üzit ha nem baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!