Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nincsenek barátaim/barátnőim? 14/L
egy 15/f nem gyerekes fiúnak persze :)
hmmm...fincsi szilvásbukta xd
Kedves kérdező! Ez nagyon rossz érzés, én tudom. Nekem is sokáig nem voltak barátaim. Az igazság az hogy kevés az igaz barát a világon, és sajnos többen vannak akik nem azért barátkoznak veled mert szeretnek... Őszintén megmondom, most sincsenek igaz barátaim, csak haverok, és csajok akikkel barátkozom. Hülyülni szoktunk jókat de azért a bizalommal óvatosan bánok.
Én azt javaslom hogy ne netfirend-eket gyüjts magadnak, hanem próbálj valami közöset találni egy másik emberben, azaz például én szeretem a rock zenét, ezért szívesebben barátkozok olyanokkal akik szintén szeretik, illetve ők is szívesen beszélgetnek velem, ezt érzem és tudom. Ez csak egy példa volt, számos közös tulajdonság lehet két emberben, nem csak a zenei stílus.
Azt pedig vésd jól az eszedbe hogy légy nyitott és kedves, barátságos az emberekkel. Ne félj barátkozi, nem mindenki fog hátat fordítani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!