Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nincsenek barátaim/barátnőim? 14/L

Figyelt kérdés
14/L vagyok és nincsenek barátnőim. egész nap a húgaimra vigyázok itthon és gépezek. kezdek megőrülni. volt egy lány aki a legjobb bnőm volt, de kibeszélt a hátam mögött és úgy döntött, h inkább mással barátkozik.az osztályunkba 3 lány van rajtam kívül, de ők is kiközösítenek. az évfolyamtársaimmal jóba vagyok, de ők sem hívnak sehova, nem érdeklődnek irántam.most megyek 8-ba, már csak 1 évem van az új osztálytársakig, de így nem bírom ki. gondolkoztam azon is, h átmegyek másik suliba, de félek h ott sem fogadnak be. mit csináljak? velem van a baj? mit tegyek máshogy?
2011. aug. 7. 22:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
egy nem gyerekes 15/f-nek is írsz privit? :) beszélgethetnénk:D
2011. aug. 7. 23:20
 12/19 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert szeretem!
2011. aug. 7. 23:35
 13/19 A kérdező kommentje:

egy 15/f nem gyerekes fiúnak persze :)

hmmm...fincsi szilvásbukta xd

2011. aug. 7. 23:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Szép dolog, hogy besegítesz a szüleidnek azzal, hogy vigyázol a tesóidra, de inkább szólnod kéne nekik, hogy túl sok teher van a válladon mostanában és kéne valami, ami kikapcsol(mondjuk sportolhatnál suli után, és ott lehet, hogy összeszednél pár barátot:)
2011. aug. 7. 23:51
 15/19 A kérdező kommentje:
igen, erre már én is gondoltam :)
2011. aug. 7. 23:55
 16/19 anonim válasza:

Kedves kérdező! Ez nagyon rossz érzés, én tudom. Nekem is sokáig nem voltak barátaim. Az igazság az hogy kevés az igaz barát a világon, és sajnos többen vannak akik nem azért barátkoznak veled mert szeretnek... Őszintén megmondom, most sincsenek igaz barátaim, csak haverok, és csajok akikkel barátkozom. Hülyülni szoktunk jókat de azért a bizalommal óvatosan bánok.

Én azt javaslom hogy ne netfirend-eket gyüjts magadnak, hanem próbálj valami közöset találni egy másik emberben, azaz például én szeretem a rock zenét, ezért szívesebben barátkozok olyanokkal akik szintén szeretik, illetve ők is szívesen beszélgetnek velem, ezt érzem és tudom. Ez csak egy példa volt, számos közös tulajdonság lehet két emberben, nem csak a zenei stílus.

Azt pedig vésd jól az eszedbe hogy légy nyitott és kedves, barátságos az emberekkel. Ne félj barátkozi, nem mindenki fog hátat fordítani neked.

2011. aug. 8. 00:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Nekem sincsenek barátaim, barátnőim. Szoktam néha Szegedre járni, mert éppen arra van dolgom, szóval ha van kedved beszélgethetünk. Írj privi üzit.:)
2011. aug. 8. 04:12
 18/19 A kérdező kommentje:
oké :) neked is írok :)
2011. aug. 8. 09:51
 19/19 A kérdező kommentje:
Írtam mindenkinek(vagyis is megpróbáltam). DE előfordulhat, hogy nem kapod meg mert már szóltak mások, hogy ők nem kapták meg (pedig aki ide írt, mindenkinek írtam) :S úgyhogy, ha véletlen nem kapod meg, kérlek írj te. :)
2011. aug. 8. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!