Paris hilton kérdése:
Az nagyon ciki, ha nincsenek olyan barátnőim, akikkel pl. eltudnék menni vásárolni vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Vagyis gáz,ha csak haverjaim vannak? :S 16 éves lány vagyok2008. szept. 14. 17:51
1/3 anonim válasza:
Nem gáz,mért lenne az.Ha fiúkkal jobban érzed magad akkor velük vagy.Azért ha ídősebb leszel nem árt ha begyülytesz egyett,mert lehet,hogy szükséged lesz egy lány barátnőre.
2/3 anonim válasza:
Nekem sincs lány barátnőm...valahogy nehezebben ismerkedem velük,és nem tudok miről velük beszélgetni,és nem lazulok el a lánytársaságban.Helyette 3 fiú barátom van...az egyik a pasim :-) de ugye a szerelemben a barátság is ott van. Úgyhogy én pasikkal szoktam vásárolgatni,igaz,az egyik nem az a típus,akivel lehet...szóval ne keseredje el!
3/3 anonim válasza:
Hát nem tomszerintem nem is az hogy gáz hanem hogy szar elmendtek plázázni 1et eszélgettek meg nevettek fiukkal ezt nem lehet megcsinálni ő nem festi be a örmöd vagy tudsz velem megosttani bármit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!