Nem tudom, hogy jó témakörbe írom de mit csináljak? A szüleim .
anyum és apum nem is szólnak egymáshoz csak duzzognak ok nélkül. Most itt van a május 1 és anyum hívott külön és apum is külön. Anyummal azért mennék, mert még nem voltam olyan hejen apummal meg, mert mindenki viszi a családját, mindenki boldog csak Ő van egyedül. Nem tudom mit csináljak már kész depresszióba estem, hogy az osztálytársaim mind mondják, hogy az ő szülei milyen boldogok és én meg egésznap csak sírok, hogy ez van. Nagyon elegem van! anyum 4-szer el akart már válni de azt mondta apum hogy ha elválnak a gyerekek (mi) többet az életbe nem fogjuk látni. akkor még csak 8 éves voltam és kikönyörögtem, hogy maradjanak együtt. Azóta eltelt5év és még mindig ez van. Volt amikor boldogok voltak-voltunk de apum felhúzta az orát valamiért és most megint ez van.
Kivel mennyek? anyummal, mert még nem láttam olyant vagy apummal, mert megharagszik és egyedül van. de apummal, ha megyek nem ismerek ott senkit és csak sör meg kóla van és én inkább az egészséges dolgokat szeretem: szénsavmentes víz, zöldségek stb. Mit csináljak? más ki vagyok készülve:((
most is amiatt sírok, hogy apum haragszik rám:((
már hazajönni is utálok...sza* világ:((
Az a legnagyobb baj, hogy egymás ellen használnak fel téged, ha jól érzékelem.
Meséld el nekik a salamoni döntést a gyerekelhelyezésről.
Ott ugyan két nő küzdött érte, az egyik simán kettévágta volna. Az édesanya, aki valóban szerette őt, inkább elengedte.
anyum tudja és átérzi a helyzetemet. nem használnak egymás ellen, mivel anyum pszihologus és kerüli ezt. ők nem tudják, hogy én emiatt sírok meg bla bla. nem is gondolják. már mondtam anyumnak is de apummal az a baja, hogy nem dolgozik, nem hoz pénzt és anyum tart el minket. ha kap apum pénzt akkor elvásárolja az egészet-ételre. ami jó is csak olyan jó lenne, ha anyummal csak egyszer az ő pénzén mennénk vásárolni. mindenem meg van. anyum sokat kap és tud vele gazdálkodni de ez le van tojva, ha nincs családi béke-szeretet
nem, nemtudom melyikkel mennyek semmi kedvem egyikhez sem de félek, hogy majd megbánom, ezért döntenem kell..anyummal egy bazsarózsa mezőre mennénk apummal meg a faluba ismerkedni-ő isme mindenkit de így lehetőségem akadna nekem is megismerni..jajj nem tudom it csimáljak. bedugnám a fejem a homokba és megvárnám amig lejár ez.
kicsim, nem minden a végzettség, valami mégsem stimmel.
Egyébként, bocsásd meg ezt nekem, de pont a pszch-k és a pedagógusok tudják a legjobban elrontani a gyereküket.
Azt mondod, nem minden a pénz, így van, de te is azt mondod, mégis...
ezek szerint éa. az, aki jobban befolyásol, édesapád csak mindent meg akar adni, lehetőségeihez mérten.
Én otthon maradnék, és akkor egyiküknek sincs oka megsértődni, hiszen nem azért nem mentél, mert a "másikat" választottad.
Mellesleg a szüleidnek tényleg jobb lenne elválni, és ha apukád azzal zsarol, hogy akkor nem látjátok többet, akkor meg kell neki mondani, hogy ha ennyire nem kiváncsi rátok (gyerekekre), akkor menjen is a fenébe! Miért azzal teszi összefüggésbe azt, hogy találkozzon a gyerekeivel, hogy a családi állapota nős vagy elvált? Ha ezt tényleg képes megtenni, akkor nem is fontosak neki a gyerekei, ez esetben viszont a gyerekeknek sincs mit veszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!