Hogyan legyek csendesebb?
Figyelt kérdés
Amikor egy új társaságba kerülök, akkor egész jó a viselkedésem, hogy itt-ott beleszólok a beszélgetésbe, de hamar elvesztem a fejemet, és mindenkinek beszólok, meg minden izé, ez nekem nagyon idegesítő... Szeretnék változtatni ezen.. Szerintetek mi a legjobb "taktika", hogy erre oda tudjak figyelni?2016. okt. 30. 16:06
1/5 anonim válasza:
Befogod az édes pici szád kisfiam/kislányom és próbálod illően tartani magad.
3/5 Wadasz válasza:
ne törődj az első kettővel. :) sokáig én is ezzel a problémával szenvedtem és időnként most is. ne hanyagold el ezt sem csak tanulj meg uralkodni magadon :) azt idézd fel magadban hogy te mit szeretnél hogy törődnének veled. :) nekem ez segített, hogy szeretném e hogy végighallgassanak. azóta nagyon jó társaságnak tartanak az emberek és szeretnek velem beszélgetni mert állítólag nagyon jól tudok meghallgatni másokat. csak gondolj arra hogy minek örülnének, érdeklődj irántuk és tényleg igazán próbálj figyelni arra amit mondanak mert még tanulhatsz is belőle :) ne csendesebb próbálj lenni hanem odafigyelőbb :) kérdezz sokat és hallgasd meg a választ. akkor biztosan szeretnek majd beszélgetni veled :) én is rég vágyom egy ilyen társaságra csak kevesen ilyenek. sok sikert hozzá és tényleg gratulálok hogy erre szántad magad. :) kevés emberben van meg a változtatásra való hajlam :) szurkolok hozzá :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak! :) Továbbra is sok szerencsét kívánok, külön az élethez is. :)
2016. nov. 1. 15:38
5/5 anonim válasza:
Szégyelld magad és állj be a sarokba és mond el neki a mondanivalódat. Amúgy komra véve vegyél sok befőttes gumit és ha kicsit sok a duma, akkor üsd meg magad vele 100-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!