Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálnak azért az emberek mert csendesebb vagyok? Ez tényleg az én hibám lenne? Legyek öngyilkos?
21 éves lány vagyok. Engem a családomon kívül még soha nem szeretett senki. Sem az általános iskolában, sem a gimiben nem szeretett senkit. Hogy ha voltak "barátaim" mindig otthagytak engem egy másik barátért. Hát igaz hogy most van egy "barátnőm" a gimiből de őt se érzem úgy hogy szeretne mint egy barátot. Az osztálytársaim is mindig kigúnyoltak a csendességem miatt, pedig csak nem akartam konfliktusba keveredni senkivel. Az osztályaimban mindig én voltam az egyik jó tanuló.
A párkapcsolataimban is ugyanez van. Még csak 3 "párkapcsolatom" volt de mindig szakítottak velem mindenféle ok nélkül, szó nélkül leléptek ki se fejtették mi volt a probléma. Pedig annyira azért nem vagyok visszahúzódó hogy még velük se beszéltem, beszéltem, és még csókolóztam is velük. Viszont a szexig egyikkel se jutottam el de csak azért mert ők fel se hozták ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!