Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek csendesebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek csendesebb?

Figyelt kérdés

17 éves ikrek jegyű lány vagyok. tipikus nagyszájú "laza". csakhogy szerintem emiatt nem tetszem a srácoknak.

egyébként nem vagyok rusnya 178 centi vagyok 60 kilo stb.

ami még rossz tulajdonságom lehet h cigizek ( a pasik is cigiznek akik tetszenek)

sos életmentő lenne

17/L

2013. febr. 10. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A csillagjegyed nem tudom hogy jön ide és hogy 178 centi vagy, meg 60 kiló, nem zárja ki, hogy ronda legyél. Ettől függetlenül persze lehet, hogy nem vagy az, küldj egy képet és elmondom mi a probléma!
2013. febr. 10. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
nem a nagyszájúság lehet a nemtetszés oka mert én is ilyen vagyok és általában csak csettintenem kell, de ha mégis így érzed akkor próbáld visszafogni magad, és ne folyton beszólni másoknak. a cigi viszont lehet igencsak visszataszító, arról letennék a helyedben :)
2013. febr. 10. 20:01
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi

valami jó tipp hogy szokjam le??? elég rendesen szívom napi 1,5 doboz

2013. febr. 10. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
rágózz helyette és gondolj arra,h. baromi büdös leszel ha rágyújtasz amit a fiúk pláne nem díjaznak :)
2013. febr. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!