Hogyan legyek szerényebb, csendesebb?
Hát nagyon nem szabad így hozzáállni, hogy te ilyen vagy, pont.
Én is ilyen voltam. Sohasem értékeltek, mert bármit is tettem le az asztalra, azt sikeresen "ellensúlyoztam" avval, ahogy viselkedtem. Olyan iskolába (művészeti) jártam, ahol a tehetség nagyon fontos. Én tehetségenek tartottam magam (mások is engem), csakhogy azzal, hogy zavartam a csoportmunkát azzal, hogy egyfolytába pofázok, pörgök, nem hagytam másokat, és főleg magamat sem koncentrálni, így hiába voltam tehetséges, saját magamat ástam alá. Stb.
Akkor tudsz megváltozni, amikor rájössz, hogy mennyire magad ellen dolgozol ezzel, és ha megtanulod, hogy mikor mivel meddig mehetsz el.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy holnaptól legyél csendes, egy szót sem szólj, csak tudd, hogy mikor kell cösnben lenned és figyelned.
Sok szerencsét!
Próbálok...Szinte csikerül,csak a nap végére megint történik valami és akkor meg kizökkenek.
Meg a fiúkkal is úgy vagyok,hogy addig vagyok velük míg totál belém nem zúgnak utána meg otthagyom őket és kész.Ráadásul az olyanokkal is akik nem is érdekelnek.Akit meg tényleg szeretek azt meg nem merem megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!