Most én vagyok a hibás? Mit rontottam el? /lent/
Megismertem valakit még decemberben. Nagyon jól elvoltunk aznap, este egyutt buliztunk meg minden. Bár akkor is volt egy kisebb konfliktus, mivel o meghivott engem egy italra és utána egy másik valakivel beszélgettem, aki az o barátja, de tényleg csak pár szót váltottunk olyan 20 percig. Mindegy, bocsánatot kértem tole, elfelejtettuk és soha tobbet nem beszéltunk róla. Azt mondta, hogy azon az estén csak buli van, semmi szomorkodás. OK, elmentunk bulizni, kicsit sokat ittunk, de nagyon jól elbeszélgettunk, olyan tényleg oszintén. Megosztottam vele sok dolgot, amit másnak nem is mondtam el.. Azt mondta, hívjam, ha szukségem lesz rá és ha még akarok vele találkozni. Aztán éjfél korul hazamentunk. 1 hónapig se én, se o nem jelentkezett, aztán egyszer megcsorgettem és visszahívott, akkor is jól elbeszélgettunk, aztán még egy párszor. Utána jott a másik haverja, aki azt hiszem, bekavart és tiltja ot tolem, de nem értem, miért. Igaz, már azóta is telefonáltunk, mióta a másik kavar. Találkoztunk is azóta 1x, de az a másik is ott volt és az én egyik barátnom is. Nem tudott rolam hogy talizni fogunk, mivel én voltam a meglepi, de azt még a vak is láthatta, hogy borzasztóan orult nekem.
Nem tudom, miért tiltanak tole, miért nem találkozhatok vele? Légyszi mondja meg valaki! Nagyon el vagyok keseredve és nagyon hiányzik, annak ellenére, hogy volt mikor viccbol hulyeségeket beszélt rólam, és hogy jelentéktelen embernek gondoltam az életemben, mikor megismertem. Nagyon nagy szukségem lenne rá, találkozni szeretnék vele, legalább jóbarátként!
Egy lány
Szerintem attól a "baráttól" kérdezd meg nyíltan, miért tiltja tőled.
Lehet, hogy bejössz neki, és nem akarja, hogy mással összegyere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!