Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen helyzetben mit tegyek?

Ilyen helyzetben mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves fiú vagyok, van egy-két baráti társaságom, tehát nem vagyok egy forever alone. De most döbbentem rá, hogy stílusomat tekintve egy nagyképű beképzelt ember vagyok, szívesen szólok be a barátaimnak, nem azért, hogy megbántsam őket, hanem azért, mert félek, hogy csak így tudom magamra a figyelmet, valamint úgy érzem, hogy manapság a lányok előtt csak így hívhatod fel a figyelmet magadra, ha meg vísszahúzózkodó vagy, egyből elkezdenek lúzerezni... Nagyon nem szeretném ezek miatt elveszteni a varátaimat. Szerintetek hogyan kezdjem el?

2016. okt. 3. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Elég nagy marhaság, ha azt hiszed, az a szimpatikus a valamire való(és nem csak arra), a rendes csajoknak, hogy ha te bunkós dolgokat szólogatsz be.

az már nagyon jó, ha felismerted magadon, hogy ezt teszed és ez nem jó. Minden dilemma nélkül hagyd is abba. A haveroknak se jön ez be, még ha úgy tesznek se. Nevetnek és viccesnek tartanak? azt csak hiszed. Ha beszólogatsz, az nem figyelemfelkető, hanem gáz. Kibeszélnek a hátad mögött, max félnek tőled, hogy épp kit fogsz legközelebb cikizni, de nem kedvelnek és szeretnek, pláne nem tisztelnek. A jó csajok is csak színlelt nevetést játszanak erre, mert senki se tudja/nem mer erre reagálni.

Hagyd abba a beszólogatást és kezdj el pl értelmes vagy érdekes témákat felvetni. Ki mit gondol erről vagy arról....beszélgetést kezdeni így is lehet. :)

25/N

2016. okt. 3. 23:35
 2/6 RodRigó3 ***** válasza:
Ha erre nem tudsz magadnak választ adni, az nagyon nagy baj. :/ Egy tipp: A nagyképűek, és a visszahúzódóak között is vannak emberek. Próbálj meg barátságosabb lenni, és nyitottabb. Nem ismerlek, de ha ilyet kérdezel, valószínűleg van valami problémád, és a beszólogatásokkal csak magadat próbálod védeni. De én ezt nem tudhatom, mivel csak annyit tudok rólad amennyit leírtál. Remélem nem vettél semmit sértésnek, és segítettem a válaszommal. :)
2016. okt. 3. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy kollégám akivel pár éve együtt dolgozom már, azt mondta hogy eleinte nem akart velem dolgozni, mert mástól hallotta korábban hogy nagyképű beszólós vagyok és előítélettel volt felém. De ez elmúlt egy hét alatt ahogy megismert, mert szerinte csak ilyen a stílusom, de egyébként meg jó a munkahelyi és az emberi kapcsolatok kezelése is részemről ettől függetlenül. Sőt, egy kolléganőmet kérdezték rólam, és ő azt válaszolta hogy ne vedd komolyan (mármint a stílusom), ő ilyen.
2016. okt. 4. 07:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. okt. 4. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 Ilyen nincs. Minden ember tud változni. Én sem szeretem a nagyképűeket, és iszonyat idegesít, ha valaki azért szól be, hogy egy tök másik csajnak felhívja a figyelmét. Elég gáz, hogyha valaki csak úgy képes csajozni, hogy megbánt másokat. Kérdező, apád is úgy jött össze anyáddal, hogy közben beszólogatott a barátainak? Te tulajdonképpen saját hibádból szólsz be másoknak, hogy felhívd mások figyelmét. Érdekes, eddig hány lánnyal tudtál összejönni?
2016. okt. 4. 19:51
 6/6 anonim válasza:
Vannak olyan nők akiknek nem feltétlenül a szàjhős pasikra buknak nem egy ismerősöm van csaj akiknek csendes pasijuk van !Hidd el ugy is kelleni fogsz a csajoknak ha kicsit visszàbb veszel mellesleg meg nem fogod a baràtaidat elvesziteni és attol nem leszel forever alone !
2016. okt. 15. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!