Szerintetek nem nekem való ez az egyetem, vagy egyszerűen csak bele kell jönni? Aki volt hasonló helyzetben, kérem segítsen! 19/L
Kedves kérdező!
Abba ne hagyd!
Az várható, hogy annak is aki a gimiben ötös tanuló volt, az egyetemen nincsenek olyan jó jegyei. A 3-as, 4-es pedig tökéletes az elején. Az első 1-2 évben vannak a legnehezebb tárgyak (legalábbis akkor még nem vagy hozzájuk szokva), és ezeket ilyen jegyekkel teljesíteni, az nagyon jó eredmény. Emlékszem nekem se volt a legjobb az első évem, de természetesen belejöttem, hiszen minél nagyobb nehézségek kerülnek elénk, idővel annál könnyebben birkózunk meg velük. Nekem is egy elég komoly családi problémával kellett szembenéznem, de sikerült.
Ne keress okokat, hogy miért hagyd abba, viszont gondolj arra mit érhetsz el azzal, ha folytatod. Miért akartál orvos lenni? Kinek/Kiknek segíthetsz vele? stb. Illetve egy nagyon fontos dolog: Érezd jól magad!
u.i.: Most diplomáztam le. (Azért írom, hogy tudd nem csak a levegőbe beszélek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!