Voltatok már olyan helyzetben, hogy minden összejött? Sikerült kimászni belőle? Hogyan?
A volt barátom nagyon aljas, undorító módon zárta le a kapcsolatunkat. Igazából még ebből sem tértem magamhoz teljesen, mert még ha le is zár az ember valamit, attól még lehet méltóságteljesen, a másikat nem a földbe döngölve tenni azt.
Ha ez nem lenne elég, igaz barátaim sincsenek. Nagyon jól esne, ha a sok csalódást néha-néha elmesélhetném valakinek, de úgy érzem, hogy nem tehetem meg. Bár lenne, aki meghallgat, de egyszerűen senkiben sem bízom, mert azok a valakik, akikkel jóban vagyok, másokkal is jóban vannak, és az ő gondjaikat, néha még a titkaikat is kifecsegik. Ebből gondolom, hogy velem is ugyanezt tennék. Van ugyan egy nagyon jó barátnőm, vagyis eddig én annak hittem, de ha írunk is egymásnak a nap folyamán, úgy érzem, hogy lesz.rja az én gondjaimat, de az övéit ecseteljük órákon át, még akkor is, ha ugyanarról a problémáról van szó heteken át. Nem hiszem el, hogy nincs egy igaz ember körülöttem. Egyedül anyával tudok ezt-azt megbeszélni, de sajnálatos módon az utóbbi időben azon kaptam magam, hogy 100%-ban már benne sem bízok. Tovább bonyolítja a helyzetemet ugyanis, hogy van egy bátyám, aki úgy érzem, nem igazán törődik velem/velünk, és a sógornőm (az ő felesége) testvérét elhívják mindenfelé, elmennek moziba, vásárolgatni stb, és én hiába férnék még be a kocsiba, engem sehova sem hívnak, pedig tudják, hogy lassan már megőrülök itthon, és vágynék egy kis kikapcsolódásra. De bátyám úgy tesz, mintha már csak a felesége öccse lenne a testvére. És ez nem kicsinyes hiszti, baromira bánt, hogy pl közös összejöveteleken ha szólok hozzá, sokszor lekezelő, nyers velem szemben stb. Ha anyának erről beszélek, kiakad, hogy nem fogja elkezdeni a bátyámat szapulni, hiszen ő is a gyereke. Holott nem is ezt várnám, csak egy kis megértést, mert nagyon rosszul esik, hogy jó testvérek voltunk, de a sógornőm teljesen megváltoztatta a bátyóm.
Közben itt a vizsgaidőszak, és elég nehezen megy a tanulás, mert folyamatosan sírhatnékom van. Belülről mindig szorít a mellkasom, mert úgy érzem, teljesen vakvágányon vagyok. Hiába próbálok ismerkedni, társaságba menni, valahogy sehogy sem jön össze, senki sem vevő rám, pedig természetesen nem sorolom a gondjaimat idegen embereknek. Próbálok kedves, laza, vidám lenni, de nem vevők rám az emberek.
Voltatok már olyan helyzetben, hogy minden összejött? Hogyan tudtatok kimászni belőle?
Olyan helyzetben talán egyszer voltam, hogy minden tök jó, semmi probléma egyik nap az az átlagos semmilyen a másik amikor minden összejött és semmi problémám nem volt, nem zavartak azok a mindennapi hülyeségek, csak jó volt mindem.
De most rólad van szó, van olyan tulajdonságod amit talán nem kedvelnek benned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!