Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A köldökömtől balra erős...

A köldökömtől balra erős szurkálásokat érzek, ami menszesz előtt, és közbe sem szokott lenni, mára nem várom, lehet összejött a baba? Voltatok ebben a helyzetben ti is? Ez mitől van?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:

A "hasszúrka" lehet kora terhesség jele, de lehet PMS tünet is, főleg, ha azt írod, Neked szokott ilyen lenni.

Ezt nehéz lenne megmondani.

Holnap reggel első vizeletből csinálhatsz egy tesztet, az többet fog tudni nálunk...

Szurkolok!

2010. nov. 19. 13:47
 2/9 A kérdező kommentje:
NEM SZOKOTT ILYEN LENNI!!!!!
2010. nov. 19. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Jaj, bocsánat, a szemem átugrotta a "sem" szót.

Hát akkor egyel több ok a reményre, de biztosat a teszt után lehet majd tudni...

Szurkolok, majd írd meg, mi lett az eredmény!

első

2010. nov. 19. 14:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Ok! De félek, hogy méhen kívüli terhesség :( :(
2010. nov. 19. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem nem! Ez így nincs összefüggésben, nekem is volt a második babámmal ilyen szúrka, közben rájöttem...

Csak nyugalom! Először teszt, aztán ha +, akkor irány a doki. A 6-8. héten érdemes menni, (az én dokim szerint a 10. hétig illik elmenni :o) , akkorra már minden szépen látható az UH-n.

Legjobbakat!

1-2

2010. nov. 19. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem szabad egyből iyen rossz dologra gondolni ,hogy méhenkívüli. Annak tünete az egyre fokozódó alhasi görcs,petefészek körüli fájdalom később vérzés. Ne légy negavatív tessék pozitív dolgokra gondolni.

Nekem is szurkál köldök alatt,bár a méh attól lejjebb kell hogy legyen,talán odasugárzik :) Tegnap is eléggé szurkált és mintha enyhén görcsölne a méhem. De én próbálom magamat mensire felkészíteni lelkileg. Mert annyi becsapós tünet lehet ami sajnos reményt adhat, még ha addig nem is éreztünk olyat. De sok sikert a babához!

2010. nov. 19. 14:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ez most picit megnyugtatott! Tehát van esély babára! Mondom ilyen még sose volt!!!

DE!! Ha mondjuk megjön, a menszim! Akkor lehet felfáztam, és van egy kis gyulladásom! :( Remélem nem jön meg!

2010. nov. 19. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudom olvastam már,hogy neked még ilyen tüneted nem volt. Nekem sem :) de nem hiszem hogy felfáztam. Szóval nyugi nem lesz itt baj! Megy a drukk a babáért!
2010. nov. 19. 18:21
 9/9 anonim ***** válasza:
szia! megjött? csináltál tesztet?
2010. nov. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!