Ilyen helyzetben mit tegyek?
Nos 15 éves vagyok most vagyok 10-es. A kilencedik évem kissé húzós volt a mostani osztályommal. Mindennap kiborultam miattuk és igen jól el tudtál rontani a napomat. Főleg lányok. Most még csak év eleje van ,de már most érzem , hogy valami nem oké.
Az a helyzet, hogy egy kicsit másmilyen vagyok. Szeretek olvasni érdekel a művészet nagyon. De legtöbb osztálytársamat csak a sex, pia, buli meg hasonlók.Vannak az osztályból lányok akikkel én vagyok csak, hogy azok is valahogy úgy kettesével vannak és én meg harmadiknak valahogy nem vagyok oda jó. Meg megtudtam, hogy van egy saját csoportjuk facen és kellemetlenül esett, hogy nem raktak be.
Aztán vannak másik csajok akik a nagy menők. Szuper telefonok, cuccok stb... Konkrétan egy kézilabda csapat.
Én úszom és gyermekkorom óta nagyon hajlékony vagyok magyarul mindenem mindenfelé hajlik mint az RG-seknek.
És minden tesi órán én egyszerűen nem tudok máshogy bemelegíteni, hogy ne nyúljon mindenem. És elég gyakran hallom azt hogy Fúj!!! Mi a sz*r?
Nem hinném, hogy dicséretből mondják ezeket. És igen rosszul érzem magam. VAn persze egy lány akivel igen sokat vagyok de az is olyan ha ilyen kedve van velem van ha nem nem . És akkor teljesen egyedül vagyok. :(
Szerintem nagyon szexi, ha egy lány nyúlékony! Van is ilyen sportág, és ha ezt undorítónak találják, akkor sajnos nem valók sportolónak.
https://www.youtube.com/watch?v=z1DEH9aiPDo
Egyszerűen csak idióták. Ne foglalkozz velük. Érdekes, hogy olyan felnőttnek hiszik magukat, piálnak, szexelnek, stb, közben piszkosul gyerekesen viselkednek. Tök normális dolgokat undorítónak találnak (mintha az ő viselkedésük nem lenne az). Ők azok, akik "sportoló" létükre megijednének egy szöcskétől.
Az érdeklődési köröd meg szuper. Míg ők 2-3 dologról tudnak beszélni (kibeszélés, divat, buli), addig téged sokkal több minden érdekel (szerintem minden más, ami őket nem érdekli). 2-3 dologgal tudnak kikapcsolódni, addig te sokkal többféleképpen. Semmivel sem többek mint te. Épp ezért is érdeklik őket ilyen semmitérő dolgok.
Megjegyezném, hogy nem kicsit vagy másmilyen, hanem nagyon másmilyen vagy. De nem veled van baj, hanem velük. Mert a rosszat tekintik természetesnek.
De így összességében az elmondottak alapján nem történtek veled olyan rossz dolgok (szerintem). Próbáld elviselni őket. Nehéz neked, mert nincs sok olyan illető, mint te, így gyakorlatilag egyedül maradtál.
Nyugi nem veled van a baj. Ők mind egyformák, te legalább különleges vagy!
Eddig engem is nagyon zavart h ki mit gondol rólam de mostmár lesz@rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!