Hogyan tudnám ezt bevonzani?
Sziasztok, a titokról lenne szó, szeretnék bevonzani egy elég drága dolgot, a lényeg hogy nem tudom elképzelni, hogy mégis hogyan engedhetném meg magamnak.
Sikerült már bevonzanom dolgokat, amelyek nem éppen anyagiakra alapoznak, pl javítottam a látásom, letettem a szemüvegem, önbizalmamat sikerült növelnem, és még pár apróság, de most szeretnék egy telefont, ami drága, és el tudom képzelni, hogy megvan, és birtoklom, és elképesztően tudok neki örülni, de valahogy mindig kérdőre vonja az agyam hogy: "Na de mégis hogy fogod te ezt megvalósítani? .. miből ?"
Tudom hogy nem lenne szabad ezen törnöm a fejem, de mindig az eszembe jut, a válaszokat előre is köszönöm.
Aki nem hisz a titokban és csak szidná, az kérem ne válaszoljon.
A mondatod első felével: "De, pont arra gondoltam hetekig, hogy milyen rosszak az lcdtv-k"
A könyvet nem olvastam, de a filmben sok példa volt arra, hogy amire sokat gondolsz azt bevonzod, állításod szerint erősen gondoltál rá. Én szerintem az a lényeg, hogy milyen erősen, és mennyi érzelemmel gondoltál az lcdtv-re. A filmben is hangsúlyozták hogy az univerzumot nem érdekli hogy te mit NEM akarsz, ha arra gondolsz, hogy NEM kell lcdtv, akkor az lcdtv-re gondolsz.
=)
Hát, már furcsáltam hogy így fogalmazod meg mert erre elég könnyű lecsapni a labdát, mondjuk az előző válaszaidból sem volt nehéz levenni hogy csak kötözködni akarsz :D
Egyébként lcdtvknél a képarányt lehet váltogatni (annyi pénzért már illik) sötétben pedig észre sem veszed. :)
Viszont ha ennyire módosak vagytok akkor gondolj arra hogy mennyire nem szeretnél egy 360at, majd fifázz hd-ben :D
Most megint a filmmel jövök, de elmondja, hogy azért nem kell készpénznek venni, vagyis hogy, azért az hogy "amire gondolsz az valósággá válik" elég hihetetlennek hangzik, az is. Ha minden ember, minden gondolata tényleg bekövetkezne akkor egy más világban élnénk, erről lehetne flémelni oldalakon keresztül...
Egyébként pedig már nem bírlak követni, mert az első és az utolsó válaszod között elég nagy az ellentmondás, bár nem ismerlek, lehet nálatok nem olyan nagy szó/érték az az lcdtv.
Akkor végül is mellette vagy vagy ellene? :)
Én nem értek a titkokhoz meg a bevonzáshoz de elmondaná szerencsétlen gyereknek végr valaki hogy mit kezdjen magával hogy meglegyen a telefonja?
mert eddig még nemnaon vilt értelmes válasz csak oltottátok...
Kösz rendes vagy de annyira már nem fontos :)
Ami azt illeti ez a probléma már nem áll, de most más dolgok fontosabbak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!