Hogyan reagálnál erre?
13 éves vagyok. Volt egy legjobb barátnőm akivel összevesztem mert elkezdett pasizni és teljesen megváltozott. Ma odajött hozzám sírva,hogy lefeküdt a barátjával és terhes lett. Azt mondta segítsek neki. Mit csináljak? Mármint nem az,hogy segítek-e neki vagy nem hanem,hogy mit tegyek a terhességével kapcsolatban?
Ő is 13 éves.
enyhe túlzás hogy fiatalon!
szex 13 évesen!?...EMBER! el dobom az agyam...
szólj a szüleinek! egy ilyen korú lány nem lát mindent tisztán! ne csináljon nagyobb hülyeséget! Ne Te old meg (helyette), majd a "felnőttek", a szülei!
öhh.. most leesett az állam, ahogy olvastam a kérdést..
amúgy, mindenképpen szólni kéne a szüleinek, akár hat a gyógyszer, akár nem..
mert ha el is megy a baba, de komoly lelki sérüléseket okozhat, főleg 13 évesen.. :O [hejj.. azért a szülőknek is gratu.;)]
Te nem tudsz segíteni ezen a lányon. Neki maga kell megoldania ezt a problémát.
Annyit tehetsz, hogy elkíséred az orvoshoz, majd ő megmondja mi a teendő, ha még nem késő adhat 72 órás tablettát...és meg van oldva a gond.
Viszont ha már eltelt a 3 nap, már nem tehettek semmit, szólnotok kell a szülőknek. Nincs más megoldás!
Azért 13 évesen lefeküdni egy fiúval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!