Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál erre?

Hogyan reagálnál erre?

Figyelt kérdés

A haverjaimmal minden nap (hétköznap) szoktunk találkozni a CBA előtt, és úgy megyünk suliba de ma nem voltak ott. Ráadásul az eső is szakadt.

Kiderült, hogy valamelyiknek az anyja elvitte őket...Nem az a baj hogy megáztam, hanem az hogy egy sms-t sem bírtak volna írni hogy "bocs ne várj ránk". Én ha beteg vagyok, vagy ha valami van akkor mindig szólok nekik hogy ne várjanak feleslegesen. + a suliba még annyit se tudtak volna mondani hogy "bocs".

Ezt csak én reagálom túl, vagy ez tényleg nem volt fair tőlük? Esetleg csináljam én is ezt meg velük? kíváncsi lennék mit szólnának hozzá...

2010. márc. 31. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán kérdezz rá!!!!

mondd el nekik ugyanúgy,mint itt tetted.

Különben én nem tartanám naaagy barátnak őket,ha erre se méltatnak

2010. márc. 31. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Tényleg nem volt fair. Viszont nem csinálnék ebből nagy ügyet, inkább megjegyezném nekik: ronggyá áztam gyerekek, mert a mobilom nem jelezte, hogy kocsival mentek ma!
2010. márc. 31. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
velem is mindig ugyanazt teszik. kihasználnak én pedig ha kérek valamit akkor mindig lehordanak mindennek én vagyok a hibás?
2010. márc. 31. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

ESERNYŐŐŐ!!!!!xD

Am meg én is olyan vok h. nem kérek bocsánatot. Meg ha 2 percet utaztak kocsival akkor minek sms? Bunkóság volt de mégegyszer sztem nemfog előfordulni , ha igazbarátok...vagy hívni fognak(Mond nekik hogy hívjanak!!!!)

2010. márc. 31. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg nem volt fair tőlük, hogy még egy sms-t sem voltak képesek küldeni. Szerintem ne nagyon hozd fel a témát, max. viccelődve, hogy ne érezzék, hogy Te emiatt megsértődtél. Ne törd a fejed bosszún, mert akkor végleg elveszítheted a barátaidat, mert ahogy látom, már most sem rajonganak érted.
2010. márc. 31. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:

"már most sem rajonganak érted."

Ez igaz, de nem miattam van. Ők pár év alatt túlságosan is megváltoztak. pl. több közös témánk is volt.

Köszi a válaszokat. =)

2010. márc. 31. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!